PokerStars WSOP 2010 Journaal | Dag 4: Roeien met zeldzame riemen

WSOP 2010 Journaal | Dag 4: Roeien met zeldzame riemen

Als het break is snellen we ons naar Rob Hollink toe om hem te vragen voor een kort interviewtje. Als we de camera gestart hebben en Hollink geeft zijn eerste antwoord worden we op de schouder getikt. Het is iemand van Harrah's die ons vriendelijk verzoekt er mee te stoppen.

Nou, dan maar naar buiten terwijl we de helft van Hollink's break al opgeëist hebben. Hollink is zo vriendelijk ons toch te vergezellen en we kunnen hem dan toch die vragen stellen die we in ons hoofd hadden. Daarna nemen we het begin van een kort item op, wij vragen de rond lopende pokerfans of ze Nederlandse spelers kennen.

So far, so good. Maar als we naar binnen lopen komen we de zelfde dame tegen van de organisatie die ons hierbij de tweede waarschuwing geeft. Officieel wisten we natuurlijk dat we daar niet mochten filmen maar tot op heden en de voorgaande jaren werd het gewoon oogluikend toegestaan. Not anymore dus, hiermee is het afgelopen voor ons.

Vanaf nu moeten we de interviews doen in een afgelegen zaaltje met slecht licht. Gaan we de spelers zo ver krijgen om daar heen te komen voor ons PokerNews filmpje? We gaan ons best doen in ieder geval maar de eerste bad beat voor het live reporting team is een feit in ieder geval.

Comments

  • Ajax4Life222 Ajax4Life222

    Als andere media gedokt hebben, lijkt het mij vrij normaal dat iemand die niet betaalt daar niet mag filmen. Dokken zou ik zeggen Big Grin

  • Thorium Thorium

    rigged :E

  • [user28526] [user28526]

    Volgende filmpje graag de fontijn bij maanlicht(h)

Lees 40 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen