WSOP 2010 Mozaïek | Dag 8: (no) limit

WSOP 2010 Mozaïek | Dag 8: (no) limit

Een nieuwe dag, nieuwe kansen. Zowel een traditioneel no-limit- als een limit toernooi staan op de planning. $1.500 wordt er gevraagd om mee te mogen doen, niet niks maar alsnog gaat het in beide events rap qua uitschakelingen.

Lex Veldhuis is de eerste die we weten te strikken voor een voettocht naar de interviewkamer. Even het prachtige witte achtergrondje recht trekken en dan vuren we de vragen af op één van Nederlands bekendste spelers. Het begin was tot op heden meestal goed voor Veldhuis maar vaak ging het daarna fout. Daarom vroegen wij hem in één van de eerste breaks.

Ook Roberto Truijers en Dung Nguyen zijn weer in Las Vegas te vinden voor de World Series of Poker. Beiden begonnen in het no-limit toernooi maar al snel waren de chips van Truijers op en kon hij door naar het limit toernooi. Niet echt zijn specialiteit...

Remko Rinkema en Frank Op de Woerd gaan er weer voor zitten en spreken de dag door tot slot.

Comments

  • Soekinho Soekinho

    Filmpjes waren weer leuk Smile Ook leuk dat je een soort van nabeschouwing doet met z'n 2-en. Krijgen we ook weer trips te zien net zoals vorig jaar door de dessert?

  • [user118943] [user118943]

    Leuk weer, thanks!

  • [user63985] [user63985]

    Voor de mensen waarbij hij hapert: druk gewoon even op pauze en laat hem bufferen. Pas afspelen als het lichtgrijze balkje helemaal vol is.

Lees 12 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen