WSOP 2010 Mozaïek | Dag 12: Close but no cigar

WSOP 2010 Mozaïek | Dag 12: Close but no cigar

Een nieuwe dag op de World Series of Poker 2010, een nieuw event en twee events waar we de heren gister ook al van zagen. Het $5.000 event is een speciale, veel bekende gezichten en iets minder totale amateurs.

Julien Nuijten cashte al tijdens zijn eerste WSOP toernooi ooit en was goed op weg tijdens het event van gister. Het geld halen bleek geen probleem en als we hem spreken zit hij er nog uitstekend in. Helaas zou hij net iets later toch uitgeschakeld raken.

Veel Nederlanders waaronder eentje die we nog niet gezien hadden hier in Las Vegas; Steven van Zadelhoff. Zoals je van ons gewend bent vroegen we hem enkele voor de hand liggende vragen als 'Hoe gaat het?', 'Wat zijn de plannen?' en meer van dat soort ongein. Gelukkig zijn de antwoorden van Van Zadelhoff spannender. Van Zadelhoff kwam wat later aan in de pokerhoofdstad van de wereld maar begon goed aan het toernooi. We zagen hem eerst nog wat bakeleien met een speler aan tafel, wat was daar dan aan de hand?


Marc Naalden speelt ook het $5.000 event en trof geen slechte tafel. Wij spraken hem in de dinnerbreak.


Tot slot Jasper Wetemans aan het woord net na zijn uitschakeling. De dag begon uitstekend maar een periode van slechte kaarten belette een uiteindelijk nog diepere run. Op de 13e plaats strandde hij, toch geen slecht resultaat.


Comments

 • -ej- -ej-

  nice job mannen.

  weet iemand of johan van til nog een kaartje komt leggen? lijkt me wel aangezien hij volgens mij weer 8379987902 ME tickets binnen heeft geharkt.

 • Webjoker Webjoker

  VicTimEyes schreef

  YouTube filmpjes zijn veel fijner, want die streamen tenminste constant door. Dus gaarne voortaan alles via YouTube Smile.

  Sowieso verschijnt alles op ons eigen YouTube kanaal, vaak nog eerder dan op onze homepage. Hou gewoon YouTube.com/PokerNewsNL in de gaten zou ik zeggen als je de filmpjes via YouTube wilt bekijken.

 • [user53880] [user53880]

  YouTube filmpjes zijn veel fijner, want die streamen tenminste constant door. Dus gaarne voortaan alles via YouTube Smile.

Lees 7 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen