WSOP 2010 Mozaïek | Dag 24: Pot-Limit Hold'Em

WSOP 2010 Mozaïek | Dag 24: Pot-Limit Hold'Em

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Voor de Nederlanders die begonnen in het $1.000 event liep dat in veel gevallen op niets uit helaas. Fatima Moreira de Melo moest al snel haar chips inleveren en ook vele anderen zouden haar voorbeeld volgen. Sowieso viel de opkomst tegen wat betreft landgenoten. Gister, op dag 1A konden we ons dat nog voorstellen met de late wedstrijd van het Nederlands elftal maar het afwezig blijven van vele Nederlandse talenten had vandaag meer te maken met een populair zwembadfeestje dan met het gebrek aan slaap.

Geen interviews dus met heren of dames uit dat event. Maar de Nederlanders zijn natuurlijk pot-limit hold'em experts bij uitstek. Allereerst hebben we natuurlijk de diepe run van Steven van Zadelhoff en Rob Hollink in het Mixed Pot-Limit event en ten tweede... Nou ja, het spelletje hebben we in ieder geval onder de knie. En daarom ook een keurige afvaardiging Nederlanders in het 10.000 dollar kostende pot-limit event vandaag. Rob Hollink, Noah Boeken, Steven van Zadelhoff en Marc Naalden schoven aan en onze Belgische vriend Pierre Neuville deed ook mee.

Wij spraken Steven van Zadelhoff en Noah Boeken in de dinnerbreak over hun toernooi tot op heden. Steven begon aan een spannende tafel met onder andere Bertrand Grospellier en Tom Dwan en Noah Boeken registreerde zich iets later en moest nog een uurtje wachten.

Steven van Zadelhoff:Noah Boeken:Comments

  • [user118943] [user118943]

    Ik vond 't twee leuke interviews.

  • [user78494] [user78494]

    gl vanavond weerSmile

  • [user156151] [user156151]

    Blijven duimen voor dat Nederlandse &/of Belgische bracelet, het moet dit jaar toch ook een keer lukken? Smile

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen