Las Vegassssssssss

Las Vegassssssssss

Een week geleden vloog ik op uitnodiging van Unibet naar Las Vegas. De grote mensenefteling bevolkt door nits, trekdonks, vissen, megavissen cowboys en heel veel neptieten. Ik kwam hier voor een armbandje en die heb ik gewonnen ook. Niet die van de wsop. Helaas. Mijn deelname aan 1500 dollar-event nummer 49 duurde 7 uur en 52 minuten, toen vond ik het nodig all-in te gaan met tienen. De buurman had vrouwen, einde verhaal.

Nee, de armband waar ik het over heb is die van de wsopt. De World Series Of Pot Toepen. Gehouden in de unibet-villa. Een eendagsevent. Deelnemers; Frank Lammers, Huub Verdonschot, de toepvissen Ling en Pieter en de gedoodverfde favoriet Paul Valkenburg. Ik stamp de hele avond de tafel aan. Heb een perfect read op het deck alsmede de tafel. Als het over echt kaarten gaat kunnen deze overjarige pubers nog wat van deze oude meester leren. Hoofdprijs 230 euro. Joehoe. Ik kan wel kaarten.

Op naar het 200 dollar deepstack side event alwaar ik mijn zuurverdiende centjes wel even zou verhonderdvoudigen. Vol zelfvertrouwen ga ik aan tafel zitten. Een cowboy. Een jarige te dikke vrouw. Een vrouw van ondefinieerbare
leeftijd waar alles nep aan is. Een mislukte redneck. Tot mijn verbazing vertelt iedereen na iedere hand wat ie had. Wat is dit voor wereld?

Poker voor kleuters. Deze tafel moet ik kunnen cleanen. Drie kwartier later sta ik aan de rail. Aas-koning verloren van twee-vijf en pocket vrouwen van tien-drie. Wat een ziek spel. Poker sucks!

Er zit maar een ding op. Ik huur een Ford Mustang en spoed mijzelf de stad uit. Rondje Grand Canyon. Zion National Park. Even weg van deze zieke wereld, dit zieke spel en de inmiddels tot vuilnisbelt omgetoverde Unibetvilla. Met de mustang op cruise-control kus ik mijn versverdiende bracelet en geniet van de overweldigende natuur. Ik ga nooit meer pokeren, maar wie een potje pottoepen aandurft kan zich melden.

Anytime. Anyplace. Anywhere.

Frank Lammers

Las Vegassssssssss 101
Ik huur een Ford Mustang en spoed mijzelf de stad uit. Rondje Grand Canyon.

Comments

 • Heinzel Heinzel

  peppiepkr schreef

  voegt niks toe dit

  lol, jouw post wel dan? Tongue

 • [user54460] [user54460]

  Nice 1 Lambik!

 • [user153038] [user153038]

  peppiepkr schreef

  voegt niks toe dit

  mod edit: zo gaan we niet met elkaar om hier

Lees 17 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen