PokerNews Radio vanuit Las Vegas: dag 1A met Paul Valkenburg en de WSOP organisatie

PokerNews Radio vanuit Las Vegas: dag 1A met Paul Valkenburg en de WSOP organisatie

PokerNews radio was plotseling, zonder aankondiging terug in de lucht. We hadden de spullen bij ons op dag 1A van het main-event en we liepen Paul Valkenburg tegen het lijf die nog wel eventjes wilde babbelen na afloop. Vier en een half level, om half twaalf waren we al klaar. Met weken van werkdagen tot half vier 's nachts was dat weer eens wat anders en dus waren ook wij nog fris en fruitig. Toen ook Dennis Jones van de WSOP organisatie toestemde met een kort interview moesten we de microfoons en mixer wel weer aanzwengelen natuurlijk.

En dus gingen we van start met een kort nagesprek na de eerste dag van het Main Event. Paul Valkenburg van Team Unibet vragen we naar zijn dag en naar nog veel meer. Wat doet hij anders dan al die andere spelers dat hij zo vaak diep komt of is het gewoon een ordinaire hotrun? Maar zijn hele team haalde dag twee en veel deden het er weer heel erg goed.

Na Valkenburg uitgehoord te hebben schuift Dennis Jones aan. Jones heeft de dagelijkse leiding over het personeel en valt daarmee direct onder toernooidirecteur Jack Effel. Wij vragen hem naar de gang van zaken tot op heden en het main-event dat net is begonnen. En waarom hangt er eigenlijk een zwart doek over voormalig winnaar Russ Hamilton?


download de aflevering (of via YouSendIt.com)


Comments

  • El_Magico777 El_Magico777

    ^^

  • pajans pajans

    Leuk jongens, jammer dat jullie niet eerder met de radio uitzendingen begonnen zijn. Prima alternatief voor de filmpjes die jullie niet mogen/kunnen maken door allerlei regels.

Lees 2 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen