Webjoker kijkt TV: Chris Olaafson

Webjoker kijkt TV: Chris Olaafson

Cardrunners was één van de eerste, maar daar is het zeker niet bij gebleven. Leggo poker, deuces cracked, pokerzion, PokerNews Strategy, Bluefire poker, dragthebar, PokerSavvyPlus, Deepstacks University, Float The Turn, PokerVT, poker x factor, GrinderSchool, Poker Pwnage, Tournament Poker Edge, SNG Grinders, Real Poker Training en nog duizend anderen volgden.

Het heeft de games zwaarder gemaakt hoor je vaak, en daar valt iets bij voor te stellen. Vroeger was het maken van een c-bet genoeg om 90% van de potten op te pakken en als ze niet afgooiden, dan hadden ze het gewoon. Nu wordt je op de $0,05/$0,10 tafels op de flop en turn gefloat en op de river geblufraiset. Nee, makkelijker is het er niet op geworden.

Groot was dan ook de schrik toen Chris Olaafson ten tonele verscheen. In zijn geheimzinnige introductievideo vroeg hij zich hardop af of we klaar waren om getrained te worden door God zelf. Ik knikte instemmend achter mijn computer en wachtte geduldig af tot nieuwe video's verschenen. Helaas moeten we het eerst doen met het levensverhaal van Olaafson in plaats van de daadwerkelijke training maar vermakelijk is het wel.

INTROEPISODE 1EPISODE 2Wij hadden voor PokerNews Radio afgelopen zondag Chris aan de telefoon. Veel mensen konden er om lachen, veel vonden het te druk en te chaotisch. Oordeel zelf:

 • Chis Olaafson interview deel 1

 • Chis Olaafson interview deel 2

A.G.O.E.S. (alle gekheid op een stokje), waarvoor dit een viral is, is ons nog niet bekend. Achter Chris Olaafson zit Ruairidh "Rury" Mason, de man die ooit oprichter was van de website SikTilt.com. Die website, die inmiddels niet meer bestaat, zat onder andere achter het legendarische filmpje waar Daniel Negreanu uit zijn slof schoot en interviewer Mason in het zwembad duwde. De hele wereld vroeg zich af of het echt was, Mason had zijn doel bereikt.

Later huurde PokerStars Mason en zijn team in om de filmpjes voor PokerStarsblog.com te maken tijdens de EPT's waardoor Rury weer een jaar mee liep, maar nu als corporate mannetje met camera. De creatieve Rury beviel dit niet echt en na een jaar was hij er al klaar mee. Hij is wel/niet/wel het vriendje van Tatjana Pasalic maar bovenal een prettig gestoorde poker diehard met het hart op de juiste plek.

30 augustus krijgen we de eerste training van Olaafson, ik ben benieuwd!

Comments

 • hdkeisk hdkeisk

  Brryann schreef

  wtf is this shit?

  bs

 • Brryann Brryann

  wtf is this shit?

 • [user111252] [user111252]

  Zo fucking fake Boo!! :F

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen