Webjoker kijkt TV: Phil Hellmuth!

Webjoker kijkt TV: Phil Hellmuth!

Wat zou er van Phil Hellmuth geworden zijn als hij niet kon pokeren? Of, en dat is een betere vraag, wat zou er van Phil Hellmuth geworden zijn als hij niet vroeger goed kon pokeren? Zoals met zoveel jongens uit het stenen tijdperk werden de tonnen binnen gesleept toen niemand ook nog maar iets begreep van het spel.

Reraisen met acht-negen in plaats van met alleen azen en je was miljonair. Continuation-bette je iedere flop als je heads-up zat en je was binnen een jaar binnen voor het leven. Poker was absoluut geen gentlemans game maar reraisen zonder pocket azen was eigenlijk not done, je werd zelfs schuin aangekeken vroeger. Niet verwonderlijk dat sommige boys bakken met geld pakten.

Phil Hellmuth was zo'n mannetje. Hij had het spel net iets beter door dan de rest, speelde iets beter tegen slechte spelers en reeg elf foeilelijke armbandjes om zijn pols. Een legende was geboren, zo vond hijzelf. En dus was het tijd voor een ware dvd instructie set. Vandaag de dag is 'Blackbelt Poker' de site van de Engelse Neil Channing met mooie artikelen, interessante interviews en waardig instructie materiaal maar nog niet lang geleden was dit het trademark van Phil Hellmuth.

Met prachtige geluidseffecten en mooie titels die over het beeld springen alsof iemand met powerpoint uit 1998 is los gegaan. De tips zijn ook vandaag de dag nog hartstikke bruikbaar, ik hoop dat jullie er wat van opsteken!


"You wanna find out where you stand! You're paying for information!"


"Patience, patience, patience!"


"I'm making all this money on my mind basically!"


"I have a chance to influence somebody's else his mind!"

En maak je allemaal maar niet te ongerust jongens, Hellmuth geeft aan dat er nooit vals gespeeld wordt op internet:Er zijn nog tientalle andere gouden Hellmuth momenten op YouTube te vinden. Bekijk dan ook eens:

Comments

  • Swillie Swillie

    Ohja: waarom krijgen deze topics (nieuws reacties) als enige geen oranje icoontje als er nieuwe posts zijn?

  • Swillie Swillie

    Echt een rivierduin die Hellmuth

  • Kiss-My-RRRs Kiss-My-RRRs

    hij speelde tijdes de WSOP 2010 zijn setje ook weer erg sterk. Vooral de check op de river was geniaal Wink

Lees 33 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen