Webjoker kijkt TV: The Poker Film

Webjoker kijkt TV: The Poker Film

Een tijdje had je de opleving van poker als teamsport. Niet dat ze samen speelden eigenlijk, het was meer een excuus om samen te leven en te feesten. Niet dat je daar een excuus voor nodig hebt maar het is wel gezellig natuurlijk. In Nederland hadden we het PAB zooitje met Martijn Schirp, Ruben Visser en Jan Hlobil een tijdje, internationaal zagen we onder andere de Shipit Holla Ballas met Andrew Robl en Phil Galfond. In Thailand wonen op dit moment heel wat 2+2 en PokerStrategy gasten samen om te kaarten en ook in Vegas zijn er spelers die praktisch bij elkaar wonen.

Allemaal gezelligheid dus, maar één van de eerste groepen was Team Domeski bestaande uit Taylor "tdomeski" Douglas, Nick "stoweski" Stowe, Jeff "yellowsub86" Williams en Taylor "tbthanx" Bell. Deze vier typisch Amerikaanse boys waren jong en hadden te veel geld. En dus werd het een rotzooitje natuurlijk, dat viel te verwachten. Reden genoeg voor Nat Arem om met de videocamera het zooitje ongeregeld op te zoeken en een typisch weekend voor deze ballers in beeld te brengen. Nat Arem is rijk geworden met de aan Bluff verkochte site thepokerdb.com en speelde een belangrijke rol in het ontrafelen van het Absolute Poker schandaal. Hij staat als producent op de aftiteling maar verwacht er niet te veel van, Nat heeft waarschijnlijk gewoon een buddy wat knaken gegeven om het allemaal vast te leggen en te monteren want een serieuze film is het niet geworden.

Het camerawerk is slecht, de belichting afschuwelijk en de montage niet bijzonder. Maar alsnog is het leuk om te zien gelukkig - het was één van de eerste keren dat we een kijkje achter de schermen kregen bij de net iets té rijke jongens. Met 2 months, 2 million en Busto to Robusto hebben we inmiddels meer dan genoeg materiaal van online whizzkids maar dit was nieuw op het moment.

In de korte film zien we de vier huisgenoten feesten en pokeren waarbij de Jack Daniels weddenschap met Justin "stealthmunk" Schwartz gezien mag worden als hoogtepunt (of dieptepunt, afhankelijk hoe je aankijkt tegen jongeren die los gaan).

Comments

 • NdeK NdeK

  leuk om weer is te zien

 • [user156286] [user156286]

  Weet iemand waar 2M2MM te zien/downloaden is?

 • [user64336] [user64336]

  wtf 16jarige die miljoenen heeft gewonnen?
  jj prodigy oid?

Lees 31 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen