PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 19 september

PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 19 september

Luister de PokerNews Radio uitzending van 19 september terug met ruime aandacht voor alle online en live-toernooien. In de, door technische problemen geplaagde uitzondering, bespreken we onder andere het $25.000 heads-up toernooi van de WCOOP waar Nederlander "SkyWalkurrr" aan mee deed en uiteraard hadden we het over het heads-up toernooi van zaterdag waar Jorn Walthaus de tweede dag haalde. Wij belden met Walthaus over het toernooi en over waar we hem de komende tijd tegen gaan komen.

Ook hadden we het over de aanstaande BOPC in Namen waarover we belden met Kenny Hallaert die alles in goede banen moet gaan leiden. Maar naast de WCOOP en de BOPC hebben we nog meer afkortingen te verwerken. De WSOPE is bezig waarover wij spreken met PokerNews.com blogger Donnie Peters en de finaletafel van de Partouche Poker Tour komt er nog aan waarover wij bellen met finalist Tobias Reinkemeier. Tot slot bellen we nog met Paul Berende die in Los Angeles de WCOOP aan het spelen is en bespreken we het nieuws van de afgelopen week.

Ga er maar weer voor zitten, twee uur luisterplezier!

iTunes & Archief

We hebben de afgelopen weken op de achtergrond hevig gebouwd aan een volwaardige omgeving voor onze wekelijkse podcast. Met een eigen archief zijn we een heel einde gekomen maar wat nog wel het mooiste is misschien, is dat je je nu kan abonneren op onze podcast. Als je op zondagavond niet live kan meeluisteren dan kan je vanaf zondagavond de podcast automatisch binnenhalen als je je via iTunes abonneert. Live meeluisteren is overigens makkelijker dan ooit sinds deze week, niet alleen kan je nog steeds via Windows Media Player, iTunes of WinAmp maar ook kan je nu een pop-up lanceren waar je via een flashapplicatie enkel nog op een play-knop hoeft te drukken om te genieten van de show.

Twitterfeed

BeluisterDownload & AbonneerAbonneer je op de uitzending via iTunes                 Abonneer je op de uitzending via WinAmp               Abonneer je op de uitzending via RSS                 Abonneer je op de uitzending via ITPC

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen