PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 10 oktober

PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 10 oktober

PokerNews vertrok naar Valencia voor de Unibet Open en stalde daar de microfoons en het mengpaneel uit voor wederom een radioshow op zondagavond. Gasten vinden voor de uitzending was geen enkel probleem, er waren immers alleen al 55 Nederlandse spelers op het toernooi en daarna ook nog een interessante railer.

Wij trapden de show af met PokerNews diehard Pieter 'vanky' van Klinken die op de PokerNews Kika dag zijn ticket voor dit prachtige event won. Hij vertelt over zijn toernooi en zijn tijd hier in Spanje zijn op twee na grootste stad. Van Klinken gaf de microfoon door aan Team Unibet Pro Tim van de Riet die tijdens deze Unibet Open de finaletafel haalde. Hij spreekt over zijn toernooi, het leven in Praag en de aankomende toernooien.

Na Van de Riet neemt voormalig PokerNews moderator Boudewijn "wubwubwub" Wubbels plaats achter de microfoon en vertelt over zijn toernooi en het leven waarin poker een kleinere rol in neemt. De rij aan gasten was lang als niet lang daarna Paul Valkenburg en Daniel van Kalkeren plaats nemen achter de microfoon niet veel later gevolgd door Rob Sterken. Sterken is gestopt met poker maar was hier tijdens de Unibet Open toch aanwezig, niet om te pokeren maar om mee te feesten. Hij vertelt over het niet meer pokeren, zijn leventje nu, zijn vrijwilligerswerk en niet te vergeten; zijn tuin.

Daarna starten we een vooraf opgenomen interview met Jaimy van de Sande van de Nederlandse pokerbond. Met haar bespreken we de door Rutte uitgesproken plannen om de gokmarkt vrij te geven en de rol van de pokerbond daarin. We sluiten de uitzending af met Nataly Beep van Unibet die vertelt over deze editie en vooruitblikt naar de editie in Londen, begin december.

iTunes & Archief

We hebben de afgelopen weken op de achtergrond hevig gebouwd aan een volwaardige omgeving voor onze wekelijkse podcast. Met een eigen archief zijn we een heel einde gekomen maar wat nog wel het mooiste is misschien, is dat je je nu kan abonneren op onze podcast. Als je op zondagavond niet live kan meeluisteren dan kan je vanaf zondagavond de podcast automatisch binnenhalen als je je via iTunes abonneert. Live meeluisteren is overigens makkelijker dan ooit sinds deze week, niet alleen kan je nog steeds via Windows Media Player, iTunes of WinAmp meeluisteren maar ook kan je nu een pop-up lanceren waar je via een flashapplicatie enkel nog op een play-knop hoeft te drukken om te genieten van de show.

Twitterfeed

BeluisterDownload & AbonneerAbonneer je op de uitzending via iTunes                 Abonneer je op de uitzending via WinAmp               Abonneer je op de uitzending via RSS                 Abonneer je op de uitzending via ITPC

Comments

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen