PokerNews Radio: luister de MCOP uitzending terug van 13 november

PokerNews Radio: luister de MCOP uitzending terug van 13 november

Gasten

 • Kenny Hallaert
  Wij spreken met Kenny Hallaert over zijn eigen Master Classics of Poker waar hij drie keer wist te cashen van de vier toernooien die hij speelde. Het enige event dat hij speelde maar waarin hij niet cashte was helaas het Main Event, uitgerekend de duurste. Daarnaast spreken we over het cheatingschandaal dat aan het licht kwam tijdens de Partouche Poker Tour. Enkele spelers hadden "journalisten" bij zich die signalen doorgaven over andermans kaarten en de bende was ook bij Kenny's BOPC aanwezig.
 • Wouter van den Bijgaart
  De jongere der Van den Bijgaart's bubbelde het €300 turbo event maar was alsnog zo sportief om aan te schuiven bij PokerNews Radio. Met hem praten we over zijn Master Classics of Poker, het akkefietje met het kanaal over zwemmen en nog veel meer.
 • Brent de Bruin
  Net na zijn uitschakeling zien we Brent de Bruin bij de persruimte staan. Wij nodigen hem uit om eventjes te komen zitten en vragen hem kort naar zijn ervaringen deze Master Classics of Poker.
 • Fatima Moreira de Melo
  Nogal een bust-out, nogal een sportieveling die wel eventjes wilde aanschuiven. Fatima Moreira de Melo maakt een mooi jaar door met enkele diepe runs, maar het begon allemaal vorig jaar toen ze de finaletafel van het MCOP Main Event wist te winnen. Hoe kijkt Fatima terug op het afgelopen jaar?

iTunes & Archief

We hebben de afgelopen weken op de achtergrond hevig gebouwd aan een volwaardige omgeving voor onze wekelijkse podcast. Met een eigen archief zijn we een heel einde gekomen maar wat nog wel het mooiste is misschien, is dat je je nu kan abonneren op onze podcast. Als je op zondagavond niet live kan meeluisteren dan kan je vanaf maandagochtend de podcast automatisch binnenhalen als je je via iTunes abonneert. Live meeluisteren is overigens makkelijker dan ooit sinds deze week, niet alleen kan je nog steeds via Windows Media Player, iTunes of WinAmp meeluisteren maar ook kan je nu een pop-up lanceren waar je via een flashapplicatie enkel nog op een play-knop hoeft te drukken om te genieten van de show.

BeluisterDownload & AbonneerAbonneer je op de uitzending via iTunes                 Abonneer je op de uitzending via WinAmp               Abonneer je op de uitzending via RSS                 Abonneer je op de uitzending via ITPC

Comments

 • koningwv koningwv

  haha Big Grin np!

 • Happy_Freaked Happy_Freaked

  koningwv schreef

  leuke uitzending!
  @ happyfreaked, af en toe heb ik het gevoel alsof je de trein moet halen als je iets aan het vertellen bent Big Grin

  Ik woon ook in Friesland en de verbinding is zo kut dat ik maar één keer per uur naar huis kan. Geen het openbaar vervoer maar de schuld Wink

  [size=7]Thx voor de tip Wink[/size]

 • koningwv koningwv

  leuke uitzending!
  @ happyfreaked, af en toe heb ik het gevoel alsof je de trein moet halen als je iets aan het vertellen bent Big Grin

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen