Webjoker kijkt TV: Jennifer Harman 'Poker Queen'

Webjoker kijkt TV: Jennifer Harman 'Poker Queen'

Om de één of andere reden heb ik een zwak voor Jennifer Harman. Ondanks het feit dat ze al 16.811 dagen oud is (ruwweg 46 jaar) vind ik haar aantrekkelijk, een milf in mijn ogen. Misschien komt het wel door het absurd slechte Tournament of Championship filmpje (cliffnotes hier), of door één van haar andere drama producties maar ik vind het gewoon een topwijf. Wie herinnerd zich niet dat pruillipje nadat Corey Zeidman haar keurig slowrollde met de absolute nuts?

Voor een iets uitgebreidere blik in haar leven kan je beter The Pokermind (deel 1 en 2) kijken maar omdat ik zo van Vegas hou, deze week dit filmpje: Jennifer Harman 'Poker Queen'. Het is een promo voor een 50 minuten durende documentaire die ik nog niet heb kunnen vinden, maar ondanks de vele springers, ziet het er goed uit als je het mij vraagt.

Comments

 • Webjoker Webjoker

  Die foto koos ik omdat die uit de documentaire kwam. De hele documentaire is trouwens te vinden op PokerTube:
  - deel 1
  - deel 2
  - deel 3
  - deel 4

 • KiwiBashir KiwiBashir

  Ze lijkt een beetje op Nina Heartley

 • Mister_A Mister_A

  Hoewel je dan weer niet zo'n fraaie foto hebt gekozen IMO...
  Met haar nieuwe halflange look, is ze mooier.

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen