Webjoker kijkt TV: The Rise and Fall of Stu Ungar

Webjoker kijkt TV: The Rise and Fall of Stu Ungar

Veel Nederlanders kunnen het niet zeggen, maar iedereen die een WSOP bracelet heeft gewonnen zal Nolan Dalla kennen. De perschef van de World Series of Poker loopt al een tijdje mee en kent alle grote spelers. Al meer dan 15 jaar heeft hij tal van bezigheden in de pokerwereld en daar bovenop heeft hij één prachtig boek geschreven: One of A Kind - The Rise and Fall of Stuey ',The Kid', Ungar, The World's Greatest Poker Player. Dat is een hele mond vol, maar dat verdient Ungar dan ook.

Eens in de zoveel tijd duikt er ergens weer een thread op met de vraag "Zou hij ook vandaag de dag nog de beste zijn?". Doyle Brunson, die met beiden speelde, zei dat Ungar beter dan Ivey zou zijn in toernooien, en Ivey beter in cashgames. Het is allemaal lastig te zeggen, maar dat Ungar de beste van zijn tijd was, dat vinden er heel veel in ieder geval.

Heel veel video's zijn er gemaakt, artikelen geschreven en foto's geschoten (een klein overzicht vind je hier). Zo lang is het allemaal nog niet geleden natuurlijk. Het leven van Stu Ungar was in ieder geval enorm interessant, en daarom hier een interessante documentaire:

Comments

 • zzeddd zzeddd

  Sick story! Had de naam al ergens voorbij zien komen.

 • OttovonBismarck OttovonBismarck

  amspok schreef

  Het boek is zeker het lezen waard..

  Helemaal mee eens!

 • MrCallipo MrCallipo

  Stu: "Best thing in life is winning money, second best thing in life is losing money".

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen