PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 13 februari

PokerNews Radio: luister de uitzending terug van 13 februari

Hosts Remko Rinkema en Frank Op de Woerd praten maar weer eens goed bij want die eerste haalde vorige week de finaletafel van de Estrellas Poker Tour waardoor de uitzending toen geen doorgang kon vinden.

Gasten

  • Paul Valkenburg (vanaf 0:06:33)
    Unibet speler Paul Valkenburg maakte voor de verandering een toernooi mee vanaf de rail. Hij vloog op dag twee zelf het toernooi uit maar vervulde vanaf dat moment de rol van reporter om via twitter de mensen op de hoogte te brengen van Remko's vorderingen.
  • Ashton Griffin (vanaf 0:21:00)
    Onze collega's van PokerNews.com hadden Ashton Griffin in hun uitzending en wij spelen dat interview integraal af in onze radioshow. Eindredacteur Matthew Parvis en hostess Kristy Arnett in gesprek met de omstreden propbetter.

Linklist

iTunes & Archief

We hebben de afgelopen weken op de achtergrond hevig gebouwd aan een volwaardige omgeving voor onze wekelijkse podcast. Met een eigen archief zijn we een heel einde gekomen maar wat nog wel het mooiste is misschien, is dat je je nu kan abonneren op onze podcast. Als je op zondagavond niet live kan meeluisteren dan kan je vanaf maandagochtend de podcast automatisch binnenhalen als je je via iTunes abonneert. Live meeluisteren is overigens makkelijker dan ooit sinds deze week, niet alleen kan je nog steeds via Windows Media Player, iTunes of WinAmp meeluisteren maar ook kan je nu een pop-up lanceren waar je via een flashapplicatie enkel nog op een play-knop hoeft te drukken om te genieten van de show.

BeluisterDownload & AbonneerAbonneer je op de uitzending via iTunes                 Abonneer je op de uitzending via WinAmp               Abonneer je op de uitzending via RSS                 Abonneer je op de uitzending via ITPC

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen