Sportshoe Diaries -Mooie tijden

Sportshoe Diaries -Mooie tijden

Terwijl ik dit schrijf zit ik in de foodcourt van Schiphol te wachten tot Frank me komt vergezellen naar Salzburg. Onze vlucht is pas om 19:00 en ik heb aardig wat tijd om lekker te bladeren in oude artikelen en filmpjes van onze site. Gedurende de periode dat ik dit werk doe benadruk ik altijd dat ik het ook doe vanwege de prachtige herinneringen die je er aan overhoudt en dan is het soms leuk om daar eens op terug te kijken. De volgende filmpjes kwam ik tegen en deden me direct weer verlangen naar Las Vegas.

Gelukkig begint de World Series of Poker al over iets van 70 dagen. Bring it on!

Als ik zo een beetje kijk naar wat we allemaal gedaan hebben was de WSOP van 2009 voor mij een persoonlijk hoogtepunt. Samen met Dimitri ‘Scriptdude’ Tholen maakten we geniale filmpjes en ook het verslag kende een hoogtepunt met de bracelet van Marc Naalden. Toch is het grappig te zien hoe snel de tijd gaat als je sommige stukjes terugkijkt. Neem nou dit filmpje waarin Script vertelt over een geniale situatie aan zijn tafel. Ik lig direct weer in een deuk.

Wat vind ik daar, een jonge Webjoker die even zijn dj skills vertoont. Op de WSOP van 2008 was Rik ‘Redwatch’ Klein Entink er nog bij en hij was slechts een toeschouwer toen Frank in dit filmpje even helemaal los ging. Weer credits voor Scriptdude die er een feestje van maakte.

Zelf vind ik het ook altijd leuk om naar Peter Dalhuijsen en Lex Veldhuis te luisteren, laten we die nou ook eens in een filmpje samen hebben gehad. Op de WSOP van 2008 was ik er helaas nog niet bij maar gelukkig stond Frank met zijn microfoon vooraan om de beide mannen te ondervragen over de $1.500 No Limit Hold’em Shoot Out.

Iemand die niet weg kan blijven uit deze sommering van leuke filmpjes is Huub Verdonschot. De voormalig Unibet speler is een speciale. Heel relaxt en altijd op zijn eigen manier benadert hij de zaken zo ook in het onderstaande filmpje. Huub was net uitgeschakeld op de 187ste plaats en sprak over “alles er in janken met ace-queen”. Toch een knappe prestatie en een leuk filmpje.

Ik blijf maar hangen in de WSOP van 2008 maar oude herinneringen aan ons huisje blijven erg goed. Ook in 2009 verbleef de Live Reporting Crew in deze appartementen aan Silverado Ranch Boulevard en ik zou maar wat graag weer terug willen. Iets dichter bij de Strip dan wel!

In 2009 mocht ik tijdens de WSOP voor het eerst wat interviews doen en het geluk wilde dat ik op de dag dat Marc Naalden zijn bracelet won aan de beurt was. Met een grote groep Nederlanders in mijn rug deed ik het mooiste interview van de hele WSOP. Kijk ook even het einde van het filmpje waarin Frank en ik de geweldige overwinning van Dimitri in de Venetian Deepstack bespreken. De grote flappen lagen op tafel!

Om af te sluiten nog één van de meest recente WSOP waar we met een grote groep Nederlanders de wedstrijden van het WK bekeken. Het was een aparte sfeer zo ver van de gekte in Nederland maar toch konden we genieten van een prachtig schouwspel. Hier nog eens de sfeerimpressie die we toen maakten.

Comments

  • Brinkytinky Brinkytinky

    coooool Big Grin leuke stukjes

  • Lex_West Lex_West

    Alle filmpjes voor de 3e keer ofzo bekeken. Blijven echt supervet zelfs na al die jaren!

  • johnny101 johnny101

    Geweldig om weer eens terug te kijken! zonde dat zulke filmpjes niet meer kunnen of mogen tijdens de wsop!

Lees 16 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen