PokerNews Boulevard: Jens "Ingenious89" Kyllönen over recente succes, en meer..

PokerNews Boulevard: crAAKKer neemt UB en Absolute onder de loep

crAAKKer neemt UB en Absolute onder de loep

Dat UB.com en Absolute Poker de afgelopen jaren een dubieuze naam hebben opgebouwd, is inmiddels algemeen bekend. De rooms zijn bij het grootste schandaal in de online pokergeschiedenis betrokken geweest en komen nog steeds geregeld negatief in het nieuws. Pokerblogger "crAAKKer" doet daar nog een schepje bovenop met zijn nieuwste blog. Hij laat zien dat UB.com en Absolute al langer met dubieuze praktijken betrokken zijn. Een kleine passage uit zijn nieuwste blog:

"The sale of the company to Tokwiro Enterprises, part of the effort to dissociate the American owners from the poker business, is rather sketchy, considering that the owner of Tokwiro Enterprises was Joseph Tokwiro Norton, a former grand chief of the Mohawk Tribe of Kahnawake. As most poker players are aware, the Kahnawake tribe licensed Absolute Poker and its sister company, Ultimate Bet, and investigated both the Absolute Poker "Potripper" scandal (which directly implicated founding co-owner/operator Scott Tom along with his friend and fellow Absolute Poker executive AJ Green) and the Ultimate Bet "superuser" scandal (involving part-owner Russ Hamilton among others). Also of note, Absolute Poker's servers were apparently hosted on servers owned by another of Chief Norton's companies. Chief Norton had established the Kahnawake gaming commission, giving him great influence over the regulators overseeing Absolute Poker and Ultimate Bet. Nothing better than having the fox guarding the hen house!"

Lees zijn volledige blog hier.

Jens "Ingenious89" Kyllönen blogt over recent succes

De afgelopen maand domineerden de Finnen vrijwel iedere week het highstakes nieuws. Vooral de naam van Jens "Ingenious89" Kyllönen kwam meer dan eens in positieve zin voorbij. De 21-jarige EPT Kopenhagen winnaar won in de maand april ruim $1,5 miljoen en maakte zodoende een ware droommaand door. In zijn nieuwste blog wijdt hij uitgebreid uit over zijn succes, inclusief handhistories en grafieken.

"Being really happy with my last month I really don't know how to describe the feelings of this, ten times better, month. For the last few weeks I've just felt completely in the zone everytime I've played, making some really deep bluffs, herocalls, stabs in right spots, valuebets getting paid off etc etcc and most importantly just running good in general, both EV-wise and in setups. When running good it's just so easy to completely forget the variance and credit it all on outplaying your opposition. In fact that's how I've felt all month, when I really know how opposite of this it can be as it was for me in the beginning of the month when it feels like all you keep doing is minimizing your losses, grinding it up a little only to have a few big setups but you back in the red for the session. Before my huge run at the nosebleeds I actually had a very nice upswing at 25/50 of around 300k in less than 2 weeks. In fact over 400k of this months profits are 25/50 and lower. Oh and don't pay attention to the usd/hr stat, The hours played seems to get messed up with different clients using different time zones (ex playing a table of fulltilt and ipoker will result in HEM recording it as two sessions playing at different times resulting in double hours played). If someone knows a way to fix this please let me know here in comments or by pm."

PokerNews Boulevard: Jens "Ingenious89" Kyllönen over recente succes, en meer.. 101

Lees zijn volledige blog hier.

Chris Johnson wint WSOP Circuit in Ceasars

Het World Series of Poker Circuit event in Ceasars Palace is gewonnen door Chris Johnson. Heads-up versloeg hij Brian England, met een beetje hulp van de dealer. In de beslissende hand legde de dealer de {q-Hearts} per ongeluk bloot, die als holecard voor England bedoeld was. Naast zijn {a-Hearts} had dat voor een mooie starthand gezorgd. De {q-Hearts} werd nu de burncard, waarna Johnson uiteindelijk de {j-Hearts} bleek te hebben gekregen. De punten gingen alsnog naar het midden en Chris Johnson domineerde duidelijk met {a-Diamonds}{k-Diamonds}. De flop zorgde direct voor hilariteit en schuldgevoel bij de dealer: {j-Diamonds}{k-Spades}{10-Hearts}. Ook de turn en de river boden weinig hulp voor England, waardoor de titel naar Johnson ging. Om de dealer zijn nachtrust te verzekeren vertelde England hem nog even er niet over in te zitten. Wat zou hij ook, met $94.944 voor zijn tweede plaats.

De uitslag:

1Chris Johnson$153.599
2Brian England$94.944
3Jon Seaman$69.360
4John Kulish$51.418
5Adam Hui$38.699
6James Martini$29.498
7Alex Santiago$22.820
8Dave Stann$17.906
9Matthew Leecy$14.249
10Derrick Kuenzel$11.492

Seiborg - The Video

Nadat Srslysirius en Drybes hun single "Seiborg" uitbrachten, was het vooral wachten op de videoclip. Uit ervaring is gebleken dat de video's de songs van het duo naar hoog niveau tillen en daar is ook bij Seiborg sprake van. Bekijk de schitterende videoclip hier onder:

Alles over poker vind je op onze frontpage.

Comments

 • Igobustosoon Igobustosoon

  wat een baas, is volgens mij ook een blijvertje

 • mjhwouters mjhwouters

  Chasin schreef

  epic song!Big Grin geniale lyrics ook btw!

 • Died92 Died92

  runbeterpeter

Lees 4 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen