PokerNews Magazine: koop hem nu!

Lex Veldhuis en Sybe Smit konden sinds hun PokerNews Magazine cover niet meer over straat en [Removed:39] heeft kramp in zijn pols van het handtekeningen op dames hun boezem zetten. PokerNews Magazine hitte de tijdschriften winkels en de gevolgen waren niet te overzien.

Interviews

Daarom, en daarom alleen, hebben we voor de volgende cover Liv Boeree gevraagd. Die woont niet in Nederland, en is bovendien al redelijk bekend, en zal dus niet zoveel last hebben van opdringerige Nederlandse fans. Dat ze één van de grootste Europese toernooien heeft gewonnen, online een Sunday Major op haar naam schreef en bovendien enorm sexy is komt alleen maar goed uit.

Liv is een druk bezet vrouw. Samen met vriendje Kevin Macphee gaat ze van toernooi naar toernooi en eventjes langs Nederland wippen voor een interview zat er niet in. Maar gelukkig lopen we haar regelmatig tegen het prachtige lijf op de PokerStars.com European Poker Tour en dus is het grote interview voor eens niet gedaan door Pieter van Klinken, maar heeft Remko Rinkema het artikel voor zijn rekening genomen. We vroegen wel wat minder woorden van hem, zodat er meer ruimte over bleef voor foto's.

PokerNews Magazine: koop hem nu! 101

Het tweede interview is met Jorryt van Hoof. De laatste toevoeging aan de Nederlandse delegatie van het illustere Full Tilt Red Pro groepje is één van de bekendste Nederlandse cashgamers en loopt al een hele tijd mee. Op de WSOP liet hij twee jaar zijn gezicht niet zien, maar nu is hij weer terug en heeft hij zijn blik gericht op zo'n goud glimmend ding dat daar te winnen valt.

PokerNews Magazine: koop hem nu! 102

Strategie

 • Koen de Bakker en Steven van Zadelhoff
  De twee Everest Poker Pro's hebben weer een uitgebreid stuk op papier gekregen waar ze beiden een deel van het zelfde onderwerp behandelen. 'balanceren' is een veelgehoorde term in poker de laatste tijd maar wat is het, en waarom moeten we daar over nadenken. Koen de Bakker schrijft over het balanceren in cashgames terwijl Steven van Zadelhoff het juist heeft over het al dan niet balanceren in toernooien.
 • Lex Veldhuis
  Met de Team PokerStars Pro bespreken we een hand van de WSOP 2009. Het is al een tijdje geleden, maar de beelden gingen de wereld over en de YouTube filmpjes van de hand hebben inmiddels honderd duizenden hits. Simon Münz is de tegenstander in de hand en legt zijn twee paar weg op de river als Veldhuis blijft rammen. Maar is het nou blind, met oogkleppen op en het verstand op nul, betten door Veldhuis of zit er een gedachte achter zijn check-raise, bet, bet lijn in die hand?
 • "bruut99"
  Wij kregen één van de betere mid-stakes spelers op het internet zover om ons te helpen met een hand waar wij maar weinig van begrepen. De Nederlandse 'FMyLife' zette hem voor het blok en leek hem via bets op flop, turn en river kaal te plukken met een overpair. Maar 'bruut99' zocht hem toch op en had nog gelijk ook met zijn calls. Hoe kon hij nou weten waarom zijn tegenstander daar ook heel vaak slechte kaarten zou tonen?

Dan hebben we nog een stukje geschiedenisles over Big Buy-in toernooien, een update van de High Stakes actie live en online en een prachtig spelersprofiel van Erik Seidel. Columns van Noah Boeken, Fatima Moreira de Melo, Steve Wong, Paul Valkenburg en Koert Westerman volgen en het gehele laatste gedeelte van het magazine is voor de aanstaande World Series of Poker. Tips voor beginnende spelers, een kort interview met WSOP debutant Overbet proteam speler Martijn Gerrits en natuurlijk het volledige schema op twee pagina's.

PokerNews Magazine: koop hem nu! 103

Enthousiast geworden? Het magazine is vanaf nu in de winkels te vinden voor €3,95! In alle Bruna's, Primeras en AKO's moet je Liv Boeree in haar prachtige ogen kunnen kijken, en ook in de meeste andere grote boekhandels moet je terecht kunnen voor Neerlands beste pokerblad!

Comments

 • [user92720] [user92720]

  Ehhh jordy....
  Ik heb het abbonementsgeld betaald, maar nog geen magazine gekregen.

  `k weet niet wat voor bedrijf dat is, waar jullie het hebben uitbesteed, maar echt soepel loopt het daar nog niet... Eerst `n brief dat er qua verwerking vd betalingen wat mis is gegaan, en nu heb ik 2 weken na de rest nog steeds geen blad......

 • [user56591] [user56591]

  Tot op heden nog geen magazine ontvangen.
  Enig idee waarom nog niet?
  m.v.g. Wubbo

 • [user1769] [user1769]

  Ik weet niet exact welke winkels dat allemaal zijn, kan het uitzoeken maar zijn er rond de 1500...

  Als je me een PM stuur met je woonplaats, wil ik best even kijken waar je hem kunt kopen.

Lees 55 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen