Sportshoe Diaries - RE: Ietwat lang verhuisbericht

Sportshoe Diaries - RE: Ietwat lang verhuisbericht

Vorige week las je op PokerNews.nl het verhuisbericht mailtje dat Unibet Pro Paul Valkenburg stuurde aan PokerNews redacteur Frank Op de Woerd. In de comments reageerde Frank. Hierbij nogmaals die reactie:

To: [email protected]
Subject: RE: Ietwat lang verhuisbericht

Hey Paulus,

je had vast niet verwacht een mailtje van me te krijgen, meestal hoor je immers enkel van me als je deadline nadert. Of, en dat komt nogal vaak voor, als de deadline al lang verstreken is. Soms sms ik je dan zelfs, lachen he? De laatste keer deed ik je echt door het stof gaan he, je was immers bijna twee weken te laat met je stukje inleveren. Gelukkig had ik dit keer je deadline 3 weken voor de daadwerkelijke deadline doorgegeven, dus je was nog ruim op tijd.

Ik ken je rants over Las Vegas, ik weet hoe graag je je daarboven plaatst. Maar toen ik samen met jou, en een journalist van een human interest blaadje, zat te eten bij Naked Fish deze zomer leek je je toch mooi te vermaken. En als ik dan de beerpong video op PokerCity zie, dan kan ik me helemaal niet aan de indruk onttrekken dat je het stiekem heel erg leuk vindt allemaal. Met je bierbuik in de jacuzzi schreeuwen dat iets niet uitgezonden mag worden, het doet me grinniken. Ik weet precies waar het over gaat namelijk, jij bent alles behalve heilig pielemans. Volgend jaar kom ik je ongetwijfeld weer tegen in die “Duivelse stad” en ren je weer in je korte broek van stripclub naar stripclub, onderwijl bewerend dat je het allemaal maar plat vindt.

Ik geef ruiterlijk toe dat ik die “kutstad” enorm mis. Niet omdat mijn persoonlijke ontwikkeling stil staat zoals mijn grote vriend Remko laatst liet optekenen, maar omdat ik juist dol ben op die afgevlakte maatschappij. Lekker dom, geen diepgang en jezelf overgeven aan alle verleidingen die er maar bestaan. Ik kan er wel in opgaan, dat had je wel door. Verschil is natuurlijk wel dat ik voornamelijk aan het werk ben, al doen alle blogs en foto's op mijn facebook je anders geloven. Twee maanden voor mij in die stad, zijn anders dan jouw twee maanden. Patty Brard kan ik er prima bij hebben trouwens, lijkt me wel een lachen wijf om de XS mee onveilig te maken ofzo.

Ik hoorde iets van Florence, toffe plek om de Nederlandse belastingdienst, ik bedoel natte zomer te ontlopen. En als we het toch hebben over Full-HD TV's, wat heb je gedaan met dat gigantische exemplaar dat je samen met die bolle had gekocht in Valencia?

Ik was graag eens een keertje langs gekomen, maar ben bang dat het geld in Huize Op de Woerd op begint te raken. Sterker nog, het is al op. Las Vegas was duur, een dagje aan het zwembad met wat harde muziek koste me maar liefst $500 en uitgaan met de grote jongens was ook niet goedkoop. Jij als highroller staat daar natuurlijk niet van te kijken, maar ik ben maar een simpele arme sloeber. En bovenop al die onzin in Vegas, heb ik ook nog weer wat peukies gerookt. Wellicht herinner je je nog dat ik met Dimitri een weddenschap had wie het langste niet zou roken. Inderdaad, die €500 heb ik van de week overgemaakt naar meneer Scriptdude – zo dom ben ik dus. Misschien is het toch die dekselse stad in Nevada die me dat heeft laten doen, zo dom.

Met de liefde is het nog steeds bitter slecht. Op een mak lammetje uit de lokale kroeg na die de nodige hand en spandiensten wel wil verzetten, is het kommer en kwel. Liefde is nergens te bekennen dus. Ik vind je opmerking over het schroefdraad prachtig, die ga ik gebruiken de volgende keer dat mijn lieve moeder me lastig valt met dat soort vragen.

Zie je snel weer, maar niet in Dublin want daar ga ik niet heen. Ondanks eerdere berichten, ga ik naar Barcelona voor de European Poker Tour. Remko komt wel die kant op, maar ik ga dus de zon tegemoet. Ik neem mijn Abroller niet mee, maar wil wel 's ochtends voor het toernooi een stukje gaan hardlopen. Mijn baardje laat ik staan, dan hou ik die nonchalante look die jij zo haat toch vast.

Frank

Comments

Lees 12 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen