High Stakes Revealed: "Berndsen12" wint bijna half miljoen van "Isildur1"

High Stakes Revealed: "Berndsen12" wint bijna half miljoen van "Isildur1"

Eerder deze week kon je al lezen over de marathonsessie tussen Team PokerStars Pro Viktor "Isildur1" Blom en onze landgenoot "Berndsen12". Blom had vlak daarvoor de PCA Super High Roller gewonnen voor ruim $1,2 miljoen, maar dat weerhield hem er niet van om meteen weer de virtuele tafels op te zoeken. In een sessie van maar liefst 12 uur speelden de twee zo'n 5.000 handen tegen elkaar.

"Isildur1" schoot uit de startblokken en leek zijn uitstekende run van de PCA door te zetten op de tafels van PokerStars. Aan de $50/$100 PL Omaha-tafels had hij al snel een winst van anderhalve ton te pakken en, ondanks dat hij het even uit handen gaf, was het op een gegeven moment zelfs al een kwart miljoen. Het einde van de sessie veranderde echter alles en een enorme hotrun van de Nederlander zorgde ervoor dat hij een winst van $30.000 mocht noteren, iets wat niemand had verwacht gedurende deze prachtige tweestrijd.

Gisteren zochten de twee elkaar weer op aan de tafels van PokerStars en opnieuw werd er $50/$100 PLO (Deep) gespeeld, waar beide spelers met $25.000 aanschoven. Dat beide spelers niet bang zijn was al snel duidelijk, want er werd letterlijk met honderdduizenden dollars gegooid. Voor Isildur1 pakte dit in de beginfase van de strijd het beste uit, hij nam opnieuw een voorsprong. Echter verandert alles weer als "Berndsen12" zijn geld er met een set boeren uitstekend in krijgt tegen de twee paar van de Zweed, die al drawing dead is als het geld erin gaat voor een pot van maar liefst $108.508,70.

Op een gegeven moment is de game zelfs zo agressief dat de twee er voor de flop al 900 big blinds inkrijgen in de volgende hand:

Isildur1: {7-Clubs}{k-Diamonds}{a-Spades}{q-Spades}
Berndsen12: {a-Hearts}{a-Diamonds}{9-Hearts}{4-Spades}

Zonder problemen blijft ook dit keer de hand van onze landgenoot staan als het board {j-Diamonds}{8-Spades}{8-Clubs}{q-Diamonds}{6-Spades} laat zien. De pot ter grootte van $177.815 wordt richting de Nederlander geschoven die daarmee een steeds grotere voorsprong nam op Viktor Blom.

Nadat Viktor "Isildur1" Blom een pot van bijna twee ton naar zich toe zag komen besloten de twee de stakes omhoog te gooien. Ze verplaatsten zich naar de $100/$200 PLO (Deep) en daar ging het helemaal los. Twee grote potten gaan richting de Zweed die het momentum mee lijkt te hebben. Dan krijgen we de grootste pot van de sessie die het tij helemaal doet keren:

Op een {7-Clubs}{q-Hearts}{4-Clubs}-flop krijgen de twee al het geld naar het midden, waardoor er een pot van $232.284 ontstaat en we de volgende showdown hebben:

Isildur1: {9-Hearts}{9-Clubs}{a-Clubs}{6-Clubs}
Berndsen12: {9-Spades}{4-Diamonds}{j-Clubs}{4-Hearts}

Onze landgenoot staat voor met zijn set en moet hopen dat er geen klaveren komt die de flush van de Zweed compleet maakt. De turn is een {6-Hearts} en Berndsen12 houdt de leiding. Ook als de river een {2-Diamonds} brengt is de hand van onze landgenoot nog het beste en hij mag zodoende de grootste pot van de sessie binnen schrapen.

Viktor Blom leek gebroken en alles ging de kant op van de Nederlander "Berndsen12". Dit zorgde er zelfs voor dat Isildur1 nog één tafel kon spelen, omdat de rest van zijn geld op was op PokerStars. Als hij dan ook de laatste hand op ongelukkige wijze verliest besluiten de twee er door de lege account van "Isildur1" mee te stoppen.

Voor iedereen is het natuurlijk te hopen dat Viktor "Isildur1" Blom weer snel geld op zijn account kan krijgen, zodat we weer snel kunnen genieten van de tweestrijd tussen de Zweed en onze landgenoot. Mocht de actie weer losbarsten, lees je daar zo snel mogelijk weer over op PokerNews.

Statistieken van 11 tot 13 januari: (met dank aan [URL="http://www.highstakesdb.com/results.aspx?From=2012-01-11&To=2012-01-13&Site=&GameType=0&top=10&period=custom"+]High Stakes DB[/URL])

Winnaars:

Berndsen12$445.556
Kanu7$168.909
gavz101$156.782
bernard-bb$129.155
Fake Love888$129.001

Verliezers:

Isildur1-$269.654
VietRussian-$192.493
Ben8-$144.832
MrSweets28-$133.814
mTw-DaviN-$105.438

Comments

 • B100 B100

  Webjoker schreef

  Was gister in Aura en Bryan vertelde me dat hij stond te pissen en Viktor kwam naast hem staan. Die gast was gister te lam (Blom dan), viel twee keer midden op de dansvloer-lam zeg maar, helemaal kapot. Hij vroeg waar Bryan vandaan kwam en vroeg of hij Berndsen was toen hij vertelde dat hij uit Nederland kwam. Blom wilde hem niet geloven dat hij het niet was en dus zei hij voor de grap dat Vincent, Berndsen12 was toen die binnen kwam. Blom daagde hem uit om te vechten lol.

  Big Grin

 • job1973 job1973

  Deze story moet imo wel terugkomen in de brief van web aan z'n maatje Big Grin

 • Brinkytinky Brinkytinky

  DexterMorgan schreef

  Soepgroente schreef

  Kreeg op verschillende momenten knuffels van em, op de manier zoals mn moeder me niet eens knuffelt. Wat een figuur Big Grin

  pics or didn't ha...... laat maar eigenlijk...

  Unsure

Lees 38 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen