PokerStars Caribbean Adventure: Ruben Visser eindigt als achtste

PokerStars Caribbean Adventure: Ruben Visser eindigt als achtste

Ruben Visser speelde de hele week uitstekend poker. Goede moves en een portie geluk zorgden er voor dat hij de finaletafel wist te bereiken. De uitgangspositie was prima maar dag zes van het toernooi zou uiteindelijk uitlopen op de grootst mogelijke deceptie. Ruben Visser is uiteindelijk de eerste die afscheid moet nemen en krijgt $156.400 mee als troostprijs.

De dag kende geen enkel positief aspect wat poker betreft. De shortstacks konden dubbelen, de positie van Ruben aan tafel was vervelend en zijn eigen handen konden geen aansluiting bij de flops en turns vinden. De eerste grote hand was een voorbeeld van de laatste categorie. Ruben Visser opende naar 250.000 met {j-Clubs}{10-Clubs} in midden-positie waarop John Dibella callde op de cutoff met {a-Spades}{k-Clubs}. De twee zagen een {k-Hearts}{3-Hearts}{3-Diamonds}-flop verschijnen en Ruben bette 275.000. Dibella maakte de call met top-pair en top-kicker en zag Ruben nog eens 660.000 betten op de {5-Hearts}-turn. Die tweede kogel kon Dibella niet van zijn hand afzetten natuurlijk, hij schoof allin en met boer hoog had Ruben geen andere mogelijkheid dan folden.

Van de 4,4 miljoen chips heeft hij dan nog maar 2,8 miljoen over. Bij blinden 80.000/160.000 zijn er dan nog mogelijkheden maar ook de volgende hand zit het niet mee. De cutoff schuift al zijn chips naar het midden en Visser heeft de gemakkelijke call met {a-Clubs}{j-Clubs}. Alsof de duvel er mee speelt heeft de cutoff echter gewoon {a-Hearts}{q-Diamonds} en ondanks dat Visser nog een flushdraw krijgt op {k-Diamonds}{8-Clubs}{4-Clubs} mag het niet zo zijn. De {6-Diamonds} op de turn en {4-Diamonds} op de river zorgen er voor dat Ruben ernstig short raakt en helemaal geen bewegingsvrijheid meer heeft met 975.000.

Even later is het helemaal afgelopen. Kyle Julius opent de pot met een raise naar 325.000 in het 80.000/160.000 level en callt als Ruben Visser vanaf de button allin gaat voor 865.000. Julius is de bezitter van {a-Hearts}{q-Diamonds} terwijl Visser moet werken met {6-Clubs}{6-Spades}. De {q-Clubs}{2-Spades}{k-Spades} flop belooft weinig goeds en Visser heeft twee schoppen of een zes nodig om te overleven. Hij krijgt nul op rekest met een {7-Hearts} op de turn en {8-Spades} op de river. De barre dag eindigt in mineur, Ruben Visser moet afscheid nemen van de finaletafel op de achtste plaats. Kyle Julius is dan de chipleader van het toernooi op dat moment.

De uiterst teleurgestelde Ruben was toch zo vriendelijk om nog even kort te reageren:

download de mp3 (1mb)

Volg de reporting van het Main Event verder via de live-uitzending op PokerStars.tv of volg de live-reporting via PokerNews.com.

Comments

 • B.B.B B.B.B

  rubenrtv schreef

  Jer-el-Salsero schreef

  ja, je kunt niet altijd geluk hebben....

  soms wordt de flow verstoord Sad

  Big Grin

 • rubenrtv rubenrtv

  Jer-el-Salsero schreef

  ja, je kunt niet altijd geluk hebben....

  soms wordt de flow verstoord Sad

 • Brinkytinky Brinkytinky

  Bacchus schreef

  Dit verdient een bump. Ben trouwens erg benieuwd wie Chuck_fury was/is, jammer dat hij stopte met posten.

  En dit, wie is deze man.

Lees 213 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen