Sportshoe Diaries - Goede voornemens

Sportshoe Diaries - Goede voornemens

Hey Rem,

Ben ik weer. Ik schreef je vorige week ook al maar kreeg maar geen reactie. Nog eens proberen dus, zal het luchtig houden. Ik schrijf dit zaterdag 31 december omdat ik weet dat ik op nieuwjaarsdag waarschijnlijk niets gedaan krijg. Ik zal wel weer mijn kop er af drinken net als iedereen.

Dat moet wel een van de laatste keren zijn, want een van mijn goede voornemens is om minder te gaan drinken. De jaartjes beginnen te tellen en ik heb steeds langer nodig om te herstellen. Mijn lichaam blijft maar aangeven dat het niet goed is wat ik aan het doen ben maar luisteren doe ik niet. Tot en met vandaag dan, vanaf morgen wil ik een serieuze omslag maken in mijn dagelijkse patronen.

Vorig jaar waren we samen aan het eten op de PCA en sloot jij een weddenschap af met Noah. Inmiddels weeg je bijna even zwaar als ik, het moet toch eigenlijk niet gekker worden. Hoeveel je gaat verdienen zal afhangen van dit laatste weekje maar hoe dan ook moet ik je feliciteren natuurlijk. Ik had er een hard hoofd in moet ik zeggen maar je hebt het toch waar gemaakt. Je bent 30 kilo afgevallen, niets dan respect.

30 kilo gaat mij wat te ver maar ook ik mag wel behoorlijk wat kilo's kwijt. Daar ga ik dan ook maar werk van maken, al blijft het lastig met de lifestyle die ik hanteer de laatste jaren. Jij weet als geen ander dat als je in het buitenland zit, het lastig is om gezond te eten en genoeg te bewegen. Maar als jij het kan, waarom ik dan niet?

Goede voornemens worden zelden tot uitvoering gebracht. Jij weet dat, ik weet dat, iedereen weet dat. Toch heb ik ze weer opgesteld, het is tijd. Ik ga weer stoppen met roken, gezonder leven en met name minderen wat betreft de alcoholische dranken. Volgend jaar zullen we kijken wat er van terecht is gekomen. Voor zover mijn goede voornemens, heb jij nog dingen op papier gezet voor dit jaar?

Het afgelopen jaar was weer prachtig. We hebben heel veel in het buitenland gezeten, mooie avonden beleefd in luxe clubs en diepe runs gezien in toernooien over de gehele wereld. Jij maakte een prachtige cash in Madrid, ik moest het doen met een mooie run in de Sunday Million. We kunnen het dus toch, misschien ook meer pokeren maar op het wensenlijstje zetten.

Ik ga naar de PCA, jij gaat naar de Aussie Millions voor PokerNews.com. We komen elkaar niet al te vaak meer tegen maar spreken elkaar natuurlijk nog dagelijks. Heel veel succes daar, ik neem de honneurs wel waar op het Caribische eiland.

Rest me nog te zeggen dat ik jou en iedereen een gelukkig nieuwjaar wens.

Frank

Comments

  • Webjoker Webjoker

    Op 1 januari alles al gebroken uiteraard door te roken, drinken en te veel te eten. Nu vandaag lockdown modus, so far so good Smile

  • SpecialK-B40 SpecialK-B40

    leuk stukje, lees lekker weg. Ben fan van de sportshoe diaries

  • goedhandje goedhandje

    lekker aussi millions enjoy it remko

Lees 12 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen