PokerStars migreert Nederlandse spelers naar .EU cliënt

PokerStars migreert Nederlandse spelers naar .EU cliënt

Woensdagmiddag kregen spelers uit Nederland geleidelijk allemaal dezelfde melding op het moment dat ze probeerden in te loggen op PokerStars. Gebruikers van de mobiele cliënt kregen het eerst te maken met de wijzigingen, daarna kregen spelers van de desktop cliënt hetzelfde.

Mobiele gebruikers kregen aanvankelijk enkel de mededeling dat ze niet meer mochten spelen vanaf hun huidige locatie. Desktop gebruikers kregen direct de melding dat ze gemigreerd werden naar PokerStars.eu. De nieuwe cliënt is verder gelijk aan de .com cliënt en het overzetten van het account duurt minder dan een minuut. Mensen die gebruik willen maken van PokerStars.eu moeten via PokerStars.eu/mobile de nieuwe cliënt downloaden en de oude verwijderen.

Op dit moment is niet exact duidelijk wat de migratie voor een gevolgen heeft voor de Nederlandse spelers op het gebied van belastingen. De cliënt is verder gelijk aan de oude .com cliënt en men speelt nog steeds tegen spelers van over de gehele wereld. De gegarandeerde prijzenpotten zijn ongewijzigd en het is niet mogelijk om een tweede account aan te maken.

Zodra er meer updates naar buiten komen, leest u die hier uiteraard direct.

PokerStars migreert Nederlandse spelers naar .EU cliënt 101

Comments

 • V_Koning V_Koning

  niekiew schreef

  Wat is dit trouwens voor onzin? Was dit op .com ook al zo ? Want ik was aan het sparen voor de 650$ bonus voor 50k, moet ik nu ineens supernova zijn voor een bonus van 600$.

  Dat zuigt :s... maar je kan beter toernooi ticked's kopen krijg je in verhouding meer voor...

  en daar hoef je voor de meeste maar Silverstar of Goldstar te zijn

 • Opted_Out Opted_Out

  langzaam beginnen ook andere rooms te reageren op de NL mogelijke 'regulering'??? ontvang zojuist deze mail van BWIN

  The Dutch language version of the bwin website is currently not available although our full service remains in all other supported languages. bwin welcomes the Netherlands' intention to introduce a modern, EU-compliant online gaming regulation and is confident to be able to offer its services to Dutch customers under a Dutch licence soon. In full cooperation with the Dutch authorities and the movement towards a regulated market, we have agreed to remove the Dutch language from our current website.

  The Dutch authorities still permit us to offer customer support in the Dutch language and are happy for us to accept customers in the Netherlands. Other than the removal of the Dutch language we will continue to offer bwin customers the same full product including promotions, bonuses and offers.

  We apologise for any inconvenience caused by this change. If you have further questions or would like assistance, please contact us via the contact page, alternatively send an e-mail to [email protected] with your user ID and a description of how we may assist you further.

  Your bwin team

 • [user80430] [user80430]

  Niet goed uitgerekend, die 200$ komt in principe op hetzelfde neer.

  Edit: is er trouwens nog deposit bonus op EU die wij kunnen gebruiken?

Lees 191 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen