Sportshoe Diaries - Succes op de WSOP

Sportshoe Diaries - Succes op de WSOP

Hey Rem,

Ik schrijf je maar weer eens maar je begint me eigenlijk meer en meer te irriteren. Je foto's op instagram en facebook en je blije geblaat op twitter hangen me een beetje de keel uit. Het is verder niet persoonlijk maar ik ben zo stik jaloers dat jij al in Amerika zit en ik nog meer dan een maand moet wachten. Jij vloog vorige week zondag, ik kom je pas 29 juni weer opzoeken.

Maar vertel me nou eens eerlijk, wat is er aan de hand met die weddenschap tussen jou en Mercier? Je schrijft dat je er wel vertrouwen in had maar ergens proef ik toch dat je heel erg blij bent dat het niet doorgaat. Het was natuurlijk ook wel bizar veel geld. Het ging eigenlijk al nergens over. Ik had er een hard hoofd in moet ik zeggen omdat ik overtuigd was dat jij geen van zijn sporten zou gaan winnen en dan hoefde hij nog maar een van jouw vier sporten te pakken. Beetje te hoog van de toren geblazen denk ik, goed dat het met een sisser af loopt want $5.000 lijkt me iets te veel voor jou om te verliezen momenteel.

Die vijfduizend dollar kan je beter in Las Vegas gebruiken. Ik weet dat je inmiddels een vriendinnetje hebt maar ik denk dat je je alsnog wel zal vermaken in onze favoriete stad. De stripclubs laat je misschien even voor wat ze zijn maar Naked Fish, Musashi, de schietbaan, de rollercoasters en alle pokerrrooms moeten jou nog wel behagen lijkt me.

Hoe meer ik er over schrijf en over nadenk hoe meer zin ik krijg om ook weer te gaan. Over enkele uren gaat het eerste toernooi van start en ga jij voor het eerst de WSOP coveren voor .com. Voor het eerst in vier jaar ben ik niet bij de opening, voor het eerst moet ik de updates lezen in plaats van ze zelf te verzamelen. Ik heb gisteren op onze homepage een stuk geschreven over wat we gaan doen en ben enorm blij dat we in ieder geval het Main Event verslaan. Weer net als vroeger op de EPT's met zijn tweeën, al blijft het jammer dat er niet een derde bij is voor de video's. Die gekke Dimitri die vijf uur zat te klooien op een shot maar aan het einde van iedere dag wel een mooie clip klaar had staan. Wat een tijden waren dat!

Ooit komt het er weer van hoop ik. Als poker wordt gelegaliseerd in Nederland bijvoorbeeld, dan moet er weer een boost komen en kan hopelijk alles weer. Of de online pokermarkt gaat toch open in Amerika en alle budgetten worden weer groter. Of China, India, Pakistan of welk ander groot land dan ook valt voor online poker. Dan verdient iedereen weer meer en kan er weer van alles. Ik ben er klaar voor in ieder geval en zit op het eerste vliegtuig als het kan.

Maar dit jaar is het 29 juni dat ik voet aan de grond zet in Vegas. Eerst maar eens een weekje relaxen, feesten en lekker eten en daarna werken tijdens het Main Event. Ik kan niet wachten! Heel veel succes en tot dan!

Frank

Comments

 • Webjoker Webjoker

  Fab4Fan schreef

  "Eerst maar eens een weekje relaxen, feesten en lekker eten" Life is tough.

  Maradona10 schreef

  Haha jij moet wachten tot je kunt gaan. Je gaat in ieder geval. Hopelijk kom ik ooit ook eens daar terecht.

  Ik heb ook echt absoluut niets te klagen hoor.

  FlamingAces schreef

  je kunt toch ook eerder die kant op gaan? lekker cashgamen of toernooitje spelen?

  Ik begin dus met werken tijdens het Main Event maar ga al de 29e. Ik ga dus al eerder als vakantie maar daarvoor moet ik gewoon werken natuurlijk.

 • Das_Spiegel Das_Spiegel

  Een vriendinnetje!!!!!!!!!!!

 • Maradona10 Maradona10

  Haha jij moet wachten tot je kunt gaan. Je gaat in ieder geval.

Lees 7 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen