Tweet Tweet, Bad Beat - We blijven klagen op de WSOP

Tweet Tweet, Bad Beat - We blijven klagen op de WSOP

Welkom! Het is maandag en dus nemen we de tweets van de heren en dames pokerspelers weer door. Vorige week zagen we nogal wat geklaag, onder andere op de dealers. Ook deze week gaan we door met klagen maar dit keer blijken ook de dealers zelf te klagen.

Zo vier je een braceletoverwinning!

Twitter is in relatief korte tijd immens populair geworden. In Nederland is het gebruik misschien nog niet heel erg wijdverspreid maar in Amerika willen ze er wel aan in ieder geval. Wij zochten de gelukkige spelers op die dit jaar tot op heden een bracelet wisten te scoren en pikten hun "overwinningstweet" eruit. Zo doe je dat dus:

Andy Frankenberger (waarover later meer) is een beetje een vreemde eend in de bijt. Hij retweete alleen de felicitatie van Tommy Vedes:

Phil Hellmuth was iets subtieler:

Hellmuth en Frankenberger

Vandaag wonnen Andy Frankenberger en Phil Hellmuth beiden een bracelet. Frankenberger hield Phil Ivey van zijn negende bracelet af en Hellmuth won zijn eerste non-hold'em armband. Beide spelers staan bij insiders niet bekend als al te beste spelers. Er is geen andere sport (of bezigheid) ter wereld waar de absolute recordhouder qua overwinningen zoveel kritiek zal krijgen als in poker maar het komt niet van de minste spelers af. Verhalen over variance en hotrunnen voor het leven slaan echter dood bij pokerfans die het allemaal prachtig vinden.

Maar wij merkten de kritiek wel op natuurlijk. Zo ging vooral Eric Froehlich lekker los op twitter na de overwinningen van de heren:

En het klagen gaat nog wel even door, iets waar Froehlich dan weer bekend om staat:

Ook Tony G had nog wel wat opmerkingen over de overwinningen van de twee heren, zo tweette hij:

The game needs him
In all seriousness I would like to congratulate Hellmuth, I have always said the game needs him and the game certainly needs him winning a 12th bracelet. For every bracelet that Phil wins he matures a year – moving up from the mental age of an 11-year-old to a 12-year-old is a truly significant step (what’s he going to be like if he gets to 18 bracelets, will Devilfish jump him?).

At 12-years-old you get to master two wheels on the bike and certainly shouldn’t need stabilizers. Now Phil, I just hope this bracelet win gets you the sponsorship deal you truly deserve. Surely you can now ask for half of any major global corporation in exchange for your services?

In dezelfde blog gaf hij trouwens ook nog tussen neus en lippen door aan dat hij wellicht de One Drop niet gaat spelen:

As head of the Lithuanian basketball team I am head down and preparing for the London 2012 Olympics. I have always intended to play One Drop but I am supposed to be in Venezuela between the 29th June – 3rd July with the team. We’ll just have to wait and see.

Mean Poker Dealer

Vorige week zagen we nogal wat spelers klagen over de dealers. Jason Mercier nam daarin het voortouw en beklaagde zich over het lage niveau dit jaar. Een van de WSOP dealers heeft echter ook zo zijn mening over de spelers die hij aan zijn tafel treft dag in dag uit. Hij schuwt daarbij de harde taal niet, de anonieme dealer pakt iedereen aan:

Lex Veldhuis

Lex is nog maar net in Amerika aangekomen maar heeft ook al wat te klagen:

Sam Trickett

Vorige week lieten we de volgende tweet de revue passeren van Sam Trickett:

We hebben nog steeds niet gehoord wie het nou is. Verwonderlijk is dat ook niet want Sam kan door de oplichter helemaal niet gebeld worden:

Comments

 • hdkeisk hdkeisk

  Rock-City-King schreef

  ze hebben best een aardig bbal team toch?

  Volgens mij zelfs een traditioneel topteam

 • Rock-City-King Rock-City-King

  ze hebben best een aardig bbal team toch?

 • projectsoul projectsoul

  tony g runt echt alles Tongue

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen