PokerNews Boulevard: Deal PokerStars & US Department of Justice aanstaande?

PokerNews Boulevard: Deal PokerStars & US Department of Justice aanstaande? 0001

Heb je iets gemist?

De afgelopen dagen niet zo op het pokernieuws gelet? Niet getreurd! Net als iedere dag zetten we het belangrijkste nieuws nog even op een rijtje:

Deal PokerStars & US Department of Justice aanstaande?

In de afgelopen 48 uur zijn er weer de nodige berichten binnengekomen van een eventuele deal tussen Full Tilt Poker en PokerStars. Vrijdag bracht een journalist van "Poker Player Newspaper" het bericht naar buiten dat de deal tussen PokerStars en de US Department of Justice "done" was. Alles zou geregeld zijn en een persbericht zou volgens de geruchten niet lang op zich laten wachten. “Without giving away the identity of a consistently impeccable resource, it is now safe to say announcements for public dissemination are in the works. At this point I am ready to go out on a limb; FTP customers will see their monies well in time for Christmas shopping.”

Ook Gambling911 kwam snel met de bevestiging en zij meldden dat er begin volgende week een bericht naar buiten zou komen. Alle spelers zouden al hun geld terug krijgen en het zag er allemaal erg veelbelovend uit. Nick Jones van PokerFuse.com houdt echter een slag om de arm en brengt de nodige informatie de wereld in, waardoor het optimisme enigszins getemperd wordt. "No official announcement has come from any party involved and, until that time, the deal is not complete. To the best of our knowledge, based on sources close to the issue, the reports yesterday are false, there is no set date for an announcement, and there is still the possibility for the deal to fall through."

Toch was er volgens Jones een goede reden voor het optimisme: "We understand that significant legal progress was made recently that could lead to the imminent closure of the deal." Vrijdag zou er tijdens de onderhandelingen tussen PokerStars en de DoJ een belangrijke mijlpaal zijn bereikt, dus er gloort weer hoop voor iedereen die nog geld vast heeft staan op Full Tilt Poker.

Lees er meer over bij onze collega's van PokerFuse.com.

Bubble Strategy

Het spelen op de bubble vergt een bepaalde strategie, maar wat is nou eigenlijk de beste? Lee Nelson, Aaron Benton en Matty Yates geven vanaf Snowfest Queenstown 2012 hun advies:

LEES MEER

Gerelateerde Spelers

Comments

Lees 8 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook