Tweet Tweet, Bad Beat - Cantu op stoom, Hellmuth huilt en Marafioti maakt ruzie

Tweet Tweet, Bad Beat - Cantu op stoom

Tweet Tweet, Bad Beat is weer van de partij op de maandag en er is weer het nodige gebeurd in de afgelopen week. En dus hebben we de leukste en meest opvallende tweets verzamelt uit de "twittersphere" en schotelen we je shockerende zaken voor!

Brandon Cantu op stoom

Brandon Cantu is niet de meest geliefde pokerspeler, dat bleek eerder wel uit een editie van Sportshoe Diaries die geschreven werd door Remko Rinkema:

Brandon Cantu is een heel ander verhaal, hij staat volgens mij elke ochtend op met het idee om iedereen het leven zuur te maken. Het is werkelijk waar niet te beschrijven hoe deze man te werk gaat. Waar Jonathan Aguiar en Eric Froehlich zich op Twitter regelmatig negatief uitlaten is Cantu de man die gewoon tegen en alles en iedereen begint te klagen die het maar wil horen. En ik kan je zeggen dat het de sfeer er niet beter op maakt.

Via Twitter liet hij weten dat hij iedereen durft te spelen in heads-up vorm op $100/$200 en dat de uitdager zes verschillende spellen mag kiezen. Hij vindt zichzelf blijkbaar wel erg goed en valt de rest van de wereld aan door te zeggen dat ze alleen limieten en spellen spelen waarbij ze zich goed voelen. Phil Ivey, kom er maar in..

Huilende Phil Hellmuth?

Het leven zal natuurlijk erg zwaar zijn als je in carrière maar twaalf WSOP-bracelets wint. Als je dan ook nog eens miljoenen dollars binnenhaalt met het spelletje en genoeg geld ontvangt voor je geschreven boeken, dan heb je inderdaad alle reden tot klagen. We kregen al bijna medelijden met Phil Hellmuth, maar we denken dat hij al genoeg medelijden van zichzelf krijgt.

De beste man verwacht waarschijnlijk dat hij elk toernooi hoort te winnen, want hij is (naar eigen zeggen) nou eenmaal de beste speler ter wereld. Afgelopen week speelde hij mee in de $50.000 H.O.R.S.E. en tot ieders verbazing (....) werd hij uitgeschakeld! Dat kon natuurlijk niet, want hij speelde het beste poker ter wereld. Na zijn uitschakeling moest hij het dan ook even allemaal verwerken, huilend in zijn auto op de parkeerplaats..

De beste man won vervolgens een freeroll en kwalificeerde zich zodoende voor de Big One for One Drop met een buy-in van één miljoen dollar.

Matt "Adzizzy" Marafioti maakt geen vrienden

Dat Matt Marafioti niet de meest populaire speler in het poker is, is inmiddels wel bekend. De beste man doet er echter alles aan om door bijna iedereen gehaat te worden. Woensdag maakte hij eerst ruzie met Jon Aguiar en Scott Seiver, waarna hij dit weekend los ging over zijn ex Lauren Kling.

De tweets van Matt Marafioti kunnen we inmiddels niet meer teruglezen, want de Twitter-account is verwijderd. We kunnen wel wat redenen bedenken, want hij schijnt behoorlijk heftige dingen gezegd te hebben over zijn ex-vriendin Lauren Kling. Enkele quotes hebben we terug kunnen vinden:

1:04 - This LK person always had yeast infections and white goo oozing out of her coochie b/c of all the randoms she hooks up w/ on the side. #PIMP
1:07 - Last night I told her if she wanted to see me she would have to lick my bum, but did not tell her why. #ThenIPutMyBumOnHerFace
2:28 - If you're good @poker + want 2 sleep w/ LK all you have to do is MSG her on FB. #WhatIDidWhenSheWasDatingSowers#WhatGoesAroundComesAround!

De prachtige Lauren Kling reageert uiteraard niet direct op de tweets, maar bracht zondag wel een duidelijke boodschap naar buiten. Ze kreeg ook steun van Cherish Andrews.

Comments

  • JaccoH JaccoH

    LOL @ #VILLAGEBIKE

  • friedm friedm

    Lol ADZ, altijd al nen aap geweest.

  • [user200798] [user200798]

    Thumb Down

Lees 14 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen