Tweet Tweet, Bad Beat - Michael Mizrachi de dupe

Tweet Tweet, Bad Beat - Mizrachi de dupe

Ook de afgelopen week was het weer druk op twitter. Pokerspelers van over de gehele wereld gaven hun mening over de meest uiteenlopende zaken en gooiden foto's het wereld wijde web op waar wij aan ons konden verlekkeren. Tijdens de World Series of Poker kreeg je alles mee via WSOP Boulevard maar nu is Tweet Tweet Bad Beat weer terug als losse rubriek. Here we go!

Bankroet

Enkele dagen geleden twitterde Michael Mizrachi dat hij nog geld kreeg van iemand, maar dat hij dat niet ging krijgen. Hij had blijkbaar een bet gemaakt met iemand over het winnen van een bracelet maar diegene was niet van plan te gaan betalen. Mizrachi won het $50.000 Players Championship (hoe dan?) en de bijbehorende bracelet leverde hem niet alleen $1.451.527 op maar ook het nodige geld in braceletbets.

Aanvankelijk wilde hij de naam van de sneaky meneer niet geven, maar later kwam de aap dan toch uit de mouw. Ene Georgio Medici was de rotzak die de $100.000 niet wilde ophoesten. Heb je nog nooit van Medici gehoord? Wij ook niet! Opvallend dan ook dat Michael Mizrachi zo'n dure bet met de Italiaan aan ging aangezien hij zelf voor maar $160.000 in zijn leven gecasht had, waaronder een flink bedrag dit jaar op de WSOP.

Georgio heeft zichzelf failliet laten verklaren en zegt dus niet te betalen. Lees het zelf maar en gebruik de comments om je mening hierover met ons te delen:

Tweet Tweet, Bad Beat - Michael Mizrachi de dupe 101

She can't dodge bullets

De pokerwereld heeft nogal wat rustige en saaie mensen er bij gekregen de laatste jaren. De online grinders die liever hun mond houden aan tafel of vooral hoog van de toren blazen maar eigenlijk niets zeggen. Vroeger was alles beter, toen had je nog echte karakters. Tony G stuurde mensen naar de rail onderwijl roepend voor meer Russische spelers, Marcel Lüske zong hier en daar een liedje en David "Devilfish" Ulliot had ook altijd zijn mondje klaar en af en toe wat vuisten.

Die heren lopen nog steeds rond maar op televisie zien we ze steeds minder, simpelweg omdat ze niet meer vaak diep komen in een toernooi. Gelukkig hebben we twitter en hebben deze heren dit communicatiemiddel ook omarmd. Maar Tony heeft het voornamelijk over PartyPoker en Marcel schrijft behoorlijk cryptisch waardoor het maar lastig volgen is.

Ulliot is echter zo duidelijk als maar kan en vermaakt zijn volgers met pareltjes van tweets. Zo is zijn vrouw blijkbaar zwanger en krijgt hij dus binnenkort zijn achtste (!) kind. Ook had hij een gezellige barbecue, ging hij nog een keertje uit en zocht hij jonge dames om hem bezig te houden. Lees maar mee:

#Aurora

Het heeft niet veel met poker te maken maar verdient toch zijn plaatsje in deze rubriek. De schietpartij in Aurora waar 12 mensen om het leven kwamen en 58 bezoekers van The Dark Knight Rises gewond raakten, beheersde ook de twittersphere en iedereen had een mening.

Team PokerStars Pro's Eugene Katchalov en Bertrand Grospellier hebben een beetje een bromance sinds enkele maanden en zijn onafscheidelijk. De twee zijn na de WSOP samen richting Colorado gegaan en zitten inmiddels in Thailand. De nacht van de schietpartij waren ze vlak in de buurt, en ze twitterden hoe gelukkig ze waren dat ze niet in de bioscoop waren waar de schietpartij had plaats gevonden:

Het debat over wapens brak direct weer los. En zoals gewoonlijk stonden de voor en tegenstanders lijnrecht tegenover elkaar. Ook enkele pokerspelers spraken zich uit, waaronder Jean-Robert Bellande en Doyle Brunson. Die laatste was chagrijnig de afgelopen week en gaf af op onder andere JRB en Phil Galfond. Zijn tweets over Galfond en zijn blog kunnen we niet meer vinden, maar het valt aan te bevelen nog eens de twitterpagina van Brunson te checken wil je weten hoe een conservatieve oude Amerikaan denkt.

Hij is technisch gezien niet een pokerspeler pur sang, maar hij pokert wel vaak en heeft veel volgers. Voormalig Seinfeld-ster Jason "George" Alexander twitterde dit lange betoog en kreeg er 7.841 retweets op en 2.365 twitteraars merkten de tweet aan als favoriet, waaronder veel pokerspelers:

Comments

  • kosdemenostiek kosdemenostiek

    dan gaat ie toch een bank beroven ofzo

  • [user200798] [user200798]

    Zal die grinder ook eens een aanbod doen, ben ook heel betrouwbaar hoor.

  • advenje advenje

    lol @ die dude zn hasses idd. Hoe bedoel je live reads..

Lees 6 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen