[WSOP 2012 Radio] Eindbeschouwing

[WSOP 2012 Radio] Eindbeschouwing

De World Series of Poker zit er voor de Nederlanders op. U heeft uitgebreid kunnen lezen over de diepe run van Niels van Alphen in het Main Event, de prestatie van Marcel Lüske die zingend aan de Main Event feature-table zat en de mincash van Patrick Renkers.

Maar de WSOP is meer dan alleen het Main Event. Een zomer vol poker zit er op waarbij Vincent van der Fluit zelfs een bracelet wist te winnen. Steven van Zadelhoff was druk in de weer, Kenny Hallaert speelde toernooi na toernooi en Noah Boeken en Lex Veldhuis toonden hun gezicht met enige regelmaat.

Remko Rinkema was de hele zomer aan het werk voor PokerNews.com en maakte de WSOP van het begin tot het einde mee. Frank Op de Woerd kwam over voor het Main Event en bracht de Nederlandse updates met zijn collega in de Nederlandse blog. De twee blikken terug op de WSOP 2012 in deze laatste PokerNews Radio uitzending vanuit Las Vegas:

download de mp3 (14mb, 18 minuten)

Comments

 • PPPV PPPV

  PPPV schreef

  goedhandje schreef

  Was super al die opnames tnx

 • [user37960] [user37960]

  + 1. heb er ook van genoten en ga deze vanavond beluisteren.

 • Rickyw87 Rickyw87

  goedhandje schreef

  Was super al die opnames tnx

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen