EPT Journaals terug tijdens de EPT Barcelona

 • DimitriDimitri
EPT Journaals terug tijdens de EPT Barcelona

Een aantal weken geleden schreef ik een frustratiestuk genaamd “Het gemis van video reporting” over het wegvallen van video’s in het live reporting budget van PokerNews.nl.

Kennelijk waren een aantal invloedrijke mensen het eens met de kern van het stuk, want na kortstondig overleg tussen PokerNews en PokerStars gaan Frank Op de Woerd en ik (Dimitri ‘Scriptdude’ Tholen) naar Barcelona om daar nieuwe EPT Journaals op te nemen!

Er zullen weer als vanouds beelden komen van de party’s, het toernooi, de spelers, de sfeer en de locatie. Net als pakweg drie jaar geleden tijdens de EPT en WSOP het geval was.

De enige catch is dat het hier gaat om een test run. PokerStars wil graag meewerken aan een permanente video oplossing, maar om dat te bereiken hebben we jullie hulp hard nodig. Ik doe om die reden een oproep aan iedereen die de live reporting van PokerNews een warm hart toedraagt: help ons dalijk met het delen van de video’s op Facebook en Twitter. Geef ons hier en daar een “like” en een “retweet” zodat PokerStars de bevestiging krijgt dat investeren in video reporting een goede zaak is.

Wij gaan in Barcelona – met vernieuwde energie - alles op alles zetten om jullie te laten meegenieten van alles wat de European Poker Tour zo bijzonder maakt!PokerNews.nl zal dagelijks verslag doen van het Main Event van de PokerStars European Poker Tour in Barcelona. Van 19 tot en met 25 augustus kunt u dan ook dagelijks terecht in de Live Reporting sectie van PokerNews.nl voor updates en foto's, en aan het einde van de dag een EPT Journaal waarin we de dag nog eens doornemen.

Voor het volledige schema met alle toernooien in Barcelona, zie EPT.com.

LEES MEER

Gerelateerde Toernooien

Comments

 • Das_Spiegel Das_Spiegel

  Is toch de bedoeling dat er iedere dag een filmpje komt dus vandaag krijgen we er 2..right!!!

 • Webjoker Webjoker

  Das_Spiegel schreef

  Schiet eens op ik zit te wachten.

  We zijn er mee bezig maar we lopen op tegen wat kleine probleempjes. Hij komt er zo spoedig mogelijk aan.

 • Das_Spiegel Das_Spiegel

  Schiet eens op ik zit te wachten.

Lees 48 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook