De PokerStars - Full Tilt Poker - DoJ deal besproken met Dave Behr

[SoundBites] De PokerStars - Full Tilt Poker - DoJ deal besproken met Dave Behr

Afgelopen dinsdag kwam dan eindelijk het bericht naar buiten dat PokerStars daadwerkelijk een deal had bereikt met het Amerikaans ministerie van Justitie. PokerStars kocht Full Tilt Poker en zou daarmee zorg dragen voor het uitbetalen van de gedupeerde pokerspelers. Een uitgebreid artikel op PokerNews.nl kan je inzicht bieden in de details van de deal. Daar tref je persverklaringen en artikelen over de deal om de wirwar aan afspraken te verduidelijken.

Het afgelopen jaar hebben we veelvuldig gesproken met de Amerikaan Dave Behr. Dave 'f-train' Behr verslaat vanaf 2008 poker toernooien over de hele wereld maar voor dat hij dit pad koos was hij acht jaar lang actief als bedrijfsjurist in New York City. Wij kregen veelvuldig de kans met hem te praten over de ontwikkelingen in de poker wereld het afgelopen jaar.

In dit gesprek van drie kwartier bespreken we de deal tussen de drie partijen en alle mogelijke consequenties. We vragen Dave naar de details en de implicaties want die zijn niet altijd direct duidelijk. Ook gaan er nogal wat geruchten de ronde, zo zouden Amerikaanse spelers misschien maar een fractie terug krijgen van wat ze vast hadden staan. Ook die zaken bespreken we uiteraard met Behr. Luister mee:

download de mp3 (49 minuten, 47mb)

Gerelateerde artikelen:

Eerdere SoundBites met Dave Behr:

LEES MEER

Comments

  • siteslammer siteslammer

    mooi stukkie weer met David Behr

  • thedonkyaug thedonkyaug

    Even een totaal misplaatste vraag misschien wat ook niks met dit artikel te maken heeft. Maar weet niet hoe en aan wie ik het kan vragen . Weet iemand of er nog Nederlandse poker magazines in de winkel komen . Heb ze al een hele tijd niet meer gezien ... Misschien dom om het op deze manier te doen sorry daarvoor , maar niet geschoten is altijd mis .

  • Frenk-E Frenk-E

    Cliffs? 49 min luisteren vind ik toch iets te lang.

Lees 7 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook