PokerNews POLL - Wat verwacht jij van het nieuwe Full Tilt Poker?

PokerNews POLL - Wat verwacht jij van het nieuwe Full Tilt Poker?

Heel lang moesten we na Black Friday wachten op nieuws van het Full Tilt Poker front. Het was al snel duidelijk dat alles met PokerStars wel in orde zou komen en eveneens was al snel duidelijk dat we wel konden fluiten naar onze tegoeden op UB/Absolute Poker. Maar de Full Tilt Poker situatie was onduidelijker, het geld verkeerde in 'limbo' en nieuws kwam slechts sporadisch naar buiten.

Eerst was er meneer Binion die wel interesse leek te hebben en toen ging een hele tijd het verhaal dat de Franse investeringsgroep van Laurent Tapie wel oor had naar Full Tilt Poker. Uiteindelijk ketste dat toch af en als een ware redder in de nood, kwam PokerStars ten tonele. De voormalig grootste concurrent van Full Tilt Poker bekeek het slim en sloot een deal met het Amerikaanse Ministerie van Justitie om zowel de bezittingen (waaronder de software) en schulden over te nemen. Ze konden al bijna geen fout doen in de pokerwereld, maar nu was helemaal iedereen ze dankbaar.

De vorige groep eigenaren waren maar een stel prutsers. Na een serie aan interviews van Howard Lederer en Andy Bloch is dat voor de meesten wel duidelijk. Een groep pokerspelers begon op het juiste moment een online website en het geld stroomde binnen. Maar dat een groep pokerspelers nog geen zaak kunnen runnen is ons inmiddels wel duidelijk. Want toen de site op zwart moest, werd al snel duidelijk dat het een puinhoop was.

Wij vroegen de bezoekers van PokerNews Nederland wie zij het meest de schuld toe dichten. Het antwoord was redelijk duidelijk; 96% van de 192 bezoekers vind dat Ray Bitar in ieder geval in het hokje 'BAD GUY' gestopt moet worden. Slechts 4% is van mening dat hij nog steeds als 'GOOD GUY' bestempeld kan worden.

Zoals enigszins al verwacht, komt ook Howard Lederer er niet goed van af. Opvallend genoeg is ook Rafe Furst de gebeten hond want met 89% eindigt hij nog boven Chris Ferguson. Tom Dwan, Patrik Antonius en Gus Hansen zijn nog de beste van het groepje, slechts een absolute minderheid labelt die heren als 'BAD GUY'. Het volledige overzicht is als volgt:

naampercentage dat stemde 'GOOD GUY'percentage dat stemde 'BAD GUY'aantal stemmen
Ray Bitar4%96%192
Howard Lederer10%91%200
Rafe Furst11%89%180
Chris Ferguson22%78%197
Phil Gordon39%61%186
Erick Lindgren41%59%187
David Oppenheim45%55%174
David Benyamine54%46%180
Andy Bloch54%46%184
Mike Matusow58%42%191
Phil Ivey72%28%198
Allen Cunningham72%28%187
Jennifer Harman72%28%186
John Juanda76%24%189
Erik Seidel83%17%192
Gus Hansen86%14%197
Patrik Antonius87%13%197
Tom Dwan87%13%198

Deze week werd bekend dat 6 november het nieuwe Full Tilt Poker, onder de vleugels van PokerStars, gelanceerd zal worden. Twee vragen hebben we voor je deze week. Ten eerste willen we weten wat jij het mooiste aan Full Tilt Poker vond/vind. Wat mis je het meeste, waarvan we veronderstellen dat het in ieder geval vanaf 6 november weer terug is? Andere zaken in gedachten? Meld het in de comments!

Poll

Wat vond je het mooiste aan FTP?

Log alsjeblieft in om te mogen stemmen.

Daarnaast zijn er nogal wat dingen die nog niet geregeld waren bij Full Tilt Poker, of zaken waarvan we niet zeker of ze terug komen bij de herlancering. Waar hoop jij op? Andere zaken in gedachten? Meld het in de comments!

Poll

Wat wil je het liefst op Full Tilt Poker (terug) zien bij de relaunch?

Log alsjeblieft in om te mogen stemmen.

Antwoorden op veel gestelde vragen aangaande de herlancering van Full Tilt Poker op 6 november 2012, vind je in het topic op 2+2: Official FTP (Pre)Relaunch Thread (OP updated September 15, 2012).

Comments

 • [user228466] [user228466]

  Kheb er weer zin in

 • Buddy_Aces Buddy_Aces

  LPC98 schreef

  Er eindelijk achterkomen hoeveel $ ik er nog had staan.

  Boschweg schreef

  Multi-entry, rush tournaments fuck yeah! moooh wa heb ik da gemis zeg

 • [user192149] [user192149]

  RCK KNOWS

Lees 22 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen