PokerNews POLL - Wie zet de pokerwereld in een positief daglicht?

PokerNews POLL - Wie zet de pokerwereld in een positief daglicht?

Vorige week vroegen we onze bezoekers wie het het beste zou gaan doen in Expeditie Robinson. Er waren namelijk vier deelnemers dit jaar die de spelregels van poker wel kenden en dus was het relevant voor ons pokerliefhebbers. Fajah Lourens heeft tijdens de Master Classics of Poker twee keer meegedaan als schnabbel maar Fatima Moreira de Melo, Christophe en Matthias De Meulder zijn heel serieus met het spel bezig.

De eerste twee volwaardige afleveringen zijn inmiddels uitgezonden en duidelijk is dat Fajah niet de meest populaire dame is. Onze bezoekers zagen dat juist want slechts acht procent van de mensen die een stem uitbracht dacht dat zij het verste zou komen.

De gebroeders De Meulder zitten in het midden waarbij Christophe beduidend minder vertrouwen heeft gekregen ten opzichte van zijn broer. Maar veruit de favoriet is Fatima Moreira de Melo volgens onze bezoekers. 42 procent van de stemmen ging richting de fanatieke PokerStars SportStar. De volledige uitslag is als volgt:

Welke pokerspeler komt het verste in Expeditie Robinson?
Drie praktisch fulltime spelers, en een dame die in ieder geval de spelregels kent. Wie gaat het verste komen in Expeditie Robinson 2012?

Fatima Moreira de Melo42%
Matthias De Meulder31%
Christophe De Meulder19%
Fajah Lourens8%

296 bezoekers brachten hun stem uit

In het zelfde artikel vroegen we jullie wie een goede kandidaat voor het programma zou zijn in 2013. We stelden enkele heren voor en Steven van Zadelhoff komt met de helft van de stemmen tot een ruime "overwinning". De meeste PokerNews bezoekers denken dus dat de op Malta woonachtige Van Zadelhoff het er het beste van af zou brengen.

Op ruime afstand volgt Lex Veldhuis waarna er een serie aan spelers komt die tussen de 8 en 6 procent zit. Veruit de minste kansen dichten onze bezoekers Paul Berende toe. Slechts 1 procent denkt dat de krullenbol het er goed vanaf zou brengen op een verlaten eiland:

Welke pokerspeler zou het het verste schoppen als hij mee zou doen aan Expeditie Robinson?
We hebben al drie bekende pro's er in, maar welke speler zouden ze voor de 2013 editie moeten uitnodigen?

Steven van Zadelhoff53%
Lex Veldhuis13%
Ruben Visser8%
Paul Valkenburg7%
Noah Boeken6%
Pieter de Korver6%
Joep van den Bijgaart4%
Daniel Reijmer2%
Jasper Wetemans2%
Paul Berende1%

127 bezoekers brachten hun stem uit
Ersin Kiris zit momenteel nog steeds in het Main Event van de Unibet Open te Londen. De voormalig jakhals van De Wereld Draait Door heeft inmiddels zijn eigen programma "Gonzo" en voor dat programma heeft hij zichzelf ingekocht voor dit toernooi.

Het thema van het programma is dat verschillende presentatoren zich onderdompelen in een voor hun onbekende subcultuur. Ersin koos de pokerwereld uit en heeft al geoefend met Menno Vlek van PokerLes.nl en Paul Valkenburg van Unibet. Nu probeerde hij het voor het "echie" en dag 1 ging goed. Inmiddels is hij uitgeschakeld trouwens, aan het begin van dag twee vond hij zijn Waterloo.

Over enkele weken zullen we het resultaat zien in het programma maar echt positief lijkt het niet te worden. Kiris was het na enkele uren al helemaal zat en vond het maar saai allemaal dat kaarten. Aan jullie de vraag, welke presentator zou jij de volgende keer aanraden zich eens helemaal in te leven in de pokerwereld. Met welke Nederlandse presentator komt er een leuk programma uit denk je waar poker in een positief daglicht komt te staan?

Poll

Welke presentator zou zich moeten onderdompelen in de pokerwereld?

Ersin Kiris had nogal een saaie tafel op dag 1 van de Unibet Open. Er werd niet echt gesproken en er was weinig spektakel. Je "inleven" in de pokerwereld kan natuurlijk niet door het deelnemen aan één enkel toernooi voor één dag. Je tafel kan immers behoorlijk wat invloed hebben op hoe je het ervaart als je voor de eerste keer speelt.

Welke speler zou jij bij Ersin Kiris laten aanschuiven als je zou willen garanderen dat hij een leuke ervaring had in zijn eerste toernooi?

Poll

Welke speler zorgt voor vermaak aan tafel?

Log alsjeblieft in om te mogen stemmen.

Comments

 • GodsFamousG GodsFamousG

  Thierry zorgt voor het vermaak aan tafel.

 • [user200798] [user200798]

  wat?

 • Mathemaat Mathemaat

  Soepgroente schreef

  Ik ben trots te zeggen dat ik van die eerste poll van 1 van de 8 mensen weet wie het is.

  En hoeveel ken je er van de overige twee?

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen