[VIDEO RECAP] PokerStars EPT San Remo 2012: Negreanu heeft overal een mening over op 1B!

In gesprek met Lex Veldhuis over een bizarre hand die hij speelde en met Daniel Negreanu over zo'n beetje alles. Daniel, het PokerStars boegbeeld, heeft overal een mening over hem en dus vroegen we zijn mening over een serie aan uiteenlopende onderwerpen waaronder borsten, het Red Light District in Nederlands, ons drugsbeleid en waarom we twee hoofdsteden hebben. Enjoy!Comments

 • Freez0 Freez0

  sijht schreef

  Danos schreef

  Als je iets uberdoms doet moet je gewoon even denken: wat zou lex hier over zeggen?

  Stel je rijdt op een provinciale weg en ziet daar een rood geverfde flitskast staan en je rijdt 150. Je zou kunnen remmen, maargoed wie weet zit er wel geen rolletje in en het had net geregend dus wie weet weerspiegelt de flits je kenteken wel. Dus in feite is niet remmen helemaal niet zo slecht, je spaart remschijven en benzine, en tja 3 jaar geleden had je sowieso de kast niet eens gezien.

  Goed filmpje verder, jammer dat er geen hollanders diep komen. Daniel blijft gewoon een topambassadeur.

  ??????

 • [user25171] [user25171]

  Geronmo schreef

  Joostul schreef

  Danos schreef

  Als je iets uberdoms doet moet je gewoon even denken: wat zou lex hier over zeggen?

  Stel je rijdt op een provinciale weg en ziet daar een rood geverfde flitskast staan en je rijdt 150. Je zou kunnen remmen, maargoed wie weet zit er wel geen rolletje in en het had net geregend dus wie weet weerspiegelt de flits je kenteken wel. Dus in feite is niet remmen helemaal niet zo slecht, je spaart remschijven en benzine, en tja 3 jaar geleden had je sowieso de kast niet eens gezien.

  Goed filmpje verder, jammer dat er geen hollanders diep komen. Daniel blijft gewoon een topambassadeur.

  Haha epic vergelijking!

  Je ziet er goed uit Frank, qua gewicht ed dan... Anyway tof filmpje, meer en veel meer van dit please!

  Show spoiler

  Een beetje gay is okay Blush

 • Geronmo Geronmo

  Joostul schreef

  Danos schreef

  Als je iets uberdoms doet moet je gewoon even denken: wat zou lex hier over zeggen?

  Stel je rijdt op een provinciale weg en ziet daar een rood geverfde flitskast staan en je rijdt 150. Je zou kunnen remmen, maargoed wie weet zit er wel geen rolletje in en het had net geregend dus wie weet weerspiegelt de flits je kenteken wel. Dus in feite is niet remmen helemaal niet zo slecht, je spaart remschijven en benzine, en tja 3 jaar geleden had je sowieso de kast niet eens gezien.

  Goed filmpje verder, jammer dat er geen hollanders diep komen. Daniel blijft gewoon een topambassadeur.

  Haha epic vergelijking!

  Je ziet er goed uit Frank, qua gewicht ed dan... Anyway tof filmpje, meer en veel meer van dit please!

  Show spoiler
Lees 31 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen