[ High Stakes Poker ] - Seizoen 1 (aflevering 1 tot en met 13)

[ High Stakes Poker ] - Seizoen 1 (aflevering 1 tot en met 13)

Bijna zeven jaar geleden, in januari 2006, werd het eerste seizoen van High Stakes Poker opgenomen door de televisiezender GSN. Poker kreeg in die tijd nog een stuk minder aandacht dan dat we nu gewend zijn. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder een toernooi ergens op de wereld en overal zijn tegenwoordig camera's bij. Maar hoe anders was dat in 2006, toen High Stakes Poker één van de eerste televisieprogramma's over poker werd.

De uitzendingen van High Stakes Poker waren niet alleen in de Verenigde Staten een groot succes, maar ook buiten Amerika probeerden veel mensen via het internet het programma te volgen. Pas in november 2007 besloot GSN de afleveringen van het eerste seizoen op YouTube te gooien en deze werden door miljoenen mensen bekeken. Het grote succes zorgde ervoor dat er in totaal zeven seizoenen kwamen, maar lang niet iedereen heeft al deze afleveringen natuurlijk gezien. Alleen de echte die-hards, die al vanaf 2006 alles volgen, zullen zich nog het eerste seizoen herinneren met onder andere Todd Brunson, Ted Forrest, Daniel Negreanu, Freddy Deeb, Doyle Brunson en Jennifer Harman.

De komende weken zul je op PokerNews.nl artikelen krijgen met daarin alle afleveringen van High Stakes Poker die ooit werden uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Natuurlijk zullen er ook genoeg lezers zijn die wel alle zeven seizoenen hebben gezien, of in ieder geval een aantal. Toch lijkt het ons ook voor de gevorderde spelers leuk om de beelden nog eens terug te zien, en te bekijken hoe er zeven jaar geleden om duizenden dollars gespeeld werd.

Het eerste seizoen bestaat uit dertien afleveringen en die kun je hieronder allemaal bekijken. De afleveringen zijn afkomstig van het YouTube-kanaal van het GSN (Game Show Netwerk):

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Comments

 • Jorisimo Jorisimo

  mooi ook 7k pot en dan een lichte overbet van 1miljoen van negreanuBig Grin mis het wel een beetje dat 4x pot enz mooie tijden.

 • Igobustosoon Igobustosoon

  Hierdoor ben ik poker destijds serieuzer gaan beoefenen...goud Big Grin

 • Quadchrazs Quadchrazs

  hb405 schreef

  thedonkyaug schreef

  Negreanu praatte vroeger net zo veel als nu grappig om te zien is stiekem wel mijn held.

  ik vind t maar een kwast

  eens, fanboy off met hele lindgren gate imo

Lees 16 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen