[ High Stakes Poker ] - Seizoen 5 (aflevering 1 tot en met 13)

[ High Stakes Poker ] - Seizoen 5 (aflevering 1 tot en met 13) 0001

Bijna zeven jaar geleden, in januari 2006, werd het eerste seizoen van High Stakes Poker opgenomen door de televisiezender GSN. Poker kreeg in die tijd nog een stuk minder aandacht dan dat we nu gewend zijn. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder een toernooi ergens op de wereld en overal zijn tegenwoordig camera's bij. Maar hoe anders was dat in 2006, toen High Stakes Poker één van de eerste televisieprogramma's over poker werd.

Inmiddels heb je de eerste vier seizoenen (Seizoen 1, Seizoen 2, Seizoen 3 & Seizoen 4) alweer voorbij zien komen en het zijn natuurlijk prachtige beelden. We gaan nu al richting de seizoenen die veel mensen zich misschien nog wel zullen herinneren, maar daarom zijn ze niet minder leuk om te kijken! In seizoen vijf zien we onder andere David Benyamine, Tom "durrr" Dwan, Peter Eastgate, Ilari "Ziigmund" Sahamies en Patrik Antonius in actie. Al deze namen staan natuurlijk garant voor veel actie en dat zagen we dan ook in de dertien afleveringen!

Het vijfde seizoen bestaat in totaal uit dertien afleveringen en je kunt ze hieronder allemaal weer bekijken:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen