[PokerStars.fr EPT Deauville Journaal] Dag 3: Gevaarlijke handen op de bubble

Op dag drie van de PokerStars.fr European Poker Tour van Deauville 2013 viel het doek voor diverse spelers. Voordat we het geld wisten te bereiken gingen geen Nederlanders en Belgen onderuit. Op de bubble was het wel nog eventjes spannend voor Tobias Peters en Matthias De Meulder. Bekijk die handen in deze video!

Om 12:00 gaat dag 4 van het Main Event van start. We brengen u weer exclusief alle updates aangaande de Nederlanders en Vlamingen in de PokerNews.nl Live Reporting sectie, en maken andermaal een videoverslag die morgenochtend online zal verschijnen.

Comments

  • landragan landragan

    Goeie grap, Ab

  • Garrincha7 Garrincha7

    Nee, die moest werken .

  • Hihihi Hihihi

    Prachtig hoe die Noël Gaens al bellend in de achtergrond voorbijloopt in dat laatste interview. Lijkt me sympathieke kerel die Freerk, is zijn broer Pieter ook in Deauville? GL both!

Lees 3 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen