[PokerStars.fr EPT Deauville Journaal] Dag 4: Post haalt dag 5 en Veldhuis babbelt er op los

Op de korte dag 4 spraken we tweemaal op camera met Freerk Post. De eerste is een update op het midden van de dag, en na het behalen van dag 5 spreken we hem nog eens. Tussendoor spraken we ook nog een keertje met Lex Veldhuis om te kijken hoe het met hem ging.

Om 12:00 gaat dag 5 van het Main Event van start. We brengen u weer exclusief alle updates aangaande de Nederlanders en Vlamingen in de PokerNews.nl Live Reporting sectie, en maken andermaal een videoverslag die morgenochtend online zal verschijnen.

Comments

  • [user220905] [user220905]

    Welk nummer is dat aan het begin ?

  • Garrincha7 Garrincha7

    Kijk dit zijn de leuke dingen van Pokernews !!

  • TheGreenKidd TheGreenKidd

    nooit geluk

Lees 20 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen