Rolf Slotboom van de Nederlandse Pokerbond

[SoundBites] Rolf Slotboom van de Nederlandse Pokerbond

Op de website van de Nederlandse Pokerbond houdt woordvoerder Rolf Slotboom ons met enige regelmaat op de hoogte middels de zogenaamde BondsBlog.

Woensdag 20 februari publiceerde de Pokerbond het artikel 'Poker Elastiek' waarin de Pokerbond schrijft over de onderhandelingen tussen mogelijke toekomstige aanbieders (zoals PokerStars, Full Tilt Poker, et cetera), de spelers (vertegenwoordigd door de Pokerbond) en de staat/Nederlandse belastingdienst.

Hoewel gesprekken tussen de verschillende partijen (politiek, belastingdienst, potentiële aanbieders, lobbyisten, kansspelautoriteit, wijzelf namens de spelers) overwegend constructief verlopen, is er een groot gevaar voor een succesvolle afloop: dat één of meerdere van de betrokken partijen gaan overvragen. Wijzelf omschreven dit zo’n twee jaar geleden al met de term ‘poker elastiek’. Dit houdt het volgende in:

Als één van de betrokken partijen te hard aan het elastiek trekt en te veel voor zichzelf eist, bestaat het gevaar dat het elastiek knapt – en niemand meer iets heeft. Dit geldt voor alle partijen: aanbieders, spelers en staat/belastingdienst.

Een fragment uit 'Poker Elastiek' - Rolf Slotboom (20 februari 2013)

Naar aanleiding van deze laatste blog belden wij met woordvoerder Rolf Slotboom over de huidige stand van zaken.

download de mp3 (16:03/15,4mb)
In het gesprek refereren wij onder andere aan de volgende drie artikelen:
Foto door Jan Remmert Froling

Comments

  • B--2 B--2

    En ik ben whoop agent Speechless

  • fishingkom fishingkom

    rofl

  • advenje advenje

    van de Nederlanse Pokerbond ja?

Lees 6 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen