PokerNews Boulevard: Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk

PokerNews Boulevard: Jerry Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk

Het is vrijdag: het weekend komt eraan maar je moet wel eerst nog even deze dag overleven. Gelukkig hebben wij weer het laatste nieuws uit de pokerwereld voor je op een rijtje gezet. We hebben een bracelet voor je in de aanbieding en zien een nieuw pokernetwerk gestart worden. O ja, en we hebben schreeuwende geiten voor je. Lees snel verder!

Jerry Yang's WSOP bracelet te koop

Jerry Yang won in 2007 met heel wat agressie en geluk (en wat hulp van God) het World Series of Poker Main Event voor $8.250.000. Hoewel Jerry nog vele cashes behaalde na zijn overwinning, werd hij vaak gezien als een van de zuinigere WSOP Main Event winnaars. Jerry maakte niet zijn opwachting in de grotere toernooien en splashte ook niet met geld in hoge cashgames zoals zijn voorganger Jamie Gold dat deed.

Nu lijkt het erop alsof hij toch niet zo zorgvuldig is omgegaan met zijn verworven weelde als werd gedacht. Jerry blijkt een achterstand te hebben op zijn belastingen. Zijn gouden WSOP bracelet is in beslag genomen en wordt nu door de Amerikaanse belastingdienst geveild. De omschrijving van de bracelet is als volgt:

Corum bracelet and Corum watch won at the 2007 World Series of Poker Main Event; Corum ladies watch; Wittnauer watches; Movado watches; Rockwell Timekeeper; Raymond Weil watch; Gold herring- bone necklace and bracelet; White gold bracelet with blue sapphires and diamonds; bracelet with “Mom” inscription; 14K man’s gold bracelet with “WSOP Champ;” Man’s gold necklace with an “A’s of Hearts” pendent with white embedded diamonds (10K); silver breast plate “Hmong” cultural jewelry.

Het staat neit vast dat het Jerry Yang is die een financieel probleem heeft met de belastingdienst. Het is mogelijk dat Jerry de bracelet eerder heeft verkocht of geschonken aan een goed doel, en dat de nieuwe eigenaar in de problemen is gekomen. Het hoogste bod is momenteel $6.389,40, dus als je nog op zoek bent naar een mooie gouden armband dan kan je treasury.gov bezoeken en een bod doen.

PokerNews Boulevard: Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk 101

Ultimate Beat documentaire nog altijd in productie

Met het aanstellen van een payment processor voor het geconfiskeerde Full Tilt Poker geld en de legalisatie updates in Amerika is het UltimateBet schandaal in de vergetelheid geraakt. Je hoort nog maar weinig over de superuser accounts en de vele tonnen die op die site gestolen zijn. Ook hadden we alweer een tijdje niets gehoord van de UltimateBeat film waar Scott Bell zo druk mee in de weer was. Het project blijkt echte rnog springlevend want gister hebben de makers van de documentaire e-mails verstuurd aan voormalig UltimateBet spelers. In die e-mail wordt gevraagd naar in het verleden uitbetaalde schadevergoedingen. De e-mail was als volgt:

Greetings,

My name is Scott Bell. I'm working on a documentary film about UltimateBet. We are doing a statistical survey of player refunds made in 2008. Your name was pulled in a random sampling to help determine if refunds were made as described by the site. We show an amount for your account and need verification if you received this amount. We are also interested in your belief the amount UB paid on your account was accurate and fair?

If you are willing to participate in this survey, please respond at your earliest convenience. Your name and amount of refund will be kept strictly confidential and you will not be mentioned specifically/individually in the film.

Thanks for your help,

Scott Bell
UltimateBeat - Too Much To Lose

Het kickstarter project lijkt dus nog altijd on track voor een release later dit jaar. Het aanvankelijke doel was om in juni tijdens de WSOP uit te komen met de film, maar of ze dat halen met de nieuwe informatie is nog onbekend.

Australië in vergevorderde staat van oriëntatie wat online gokken betreft

De Australische overheid is al een tijd bezig met een uitgebreide oriëntatie voor toekomstige wetgeving aangaande online gokken. Online poker valt binnen deze oriëntatie en gister hebben ze enkele conclusies uit een eerste rapport gedeeld.

De Australische overheid ziet nu al een wijdverbreid gebruik van online gokwebsites en wil als onderdeel van het beschermen van consumenten deze markt gaan reguleren. Middels het opstellen van voorwaarden wat betreft maximaal te verliezen vermogen per tijdeenheid, aanbod en zelf-restrictie mogelijkheden wil de overheid haar burgers beschermen tegen de gevaren van online gokken. Vormen van gokken met een hoge vorm van risico op verslaving volgens de Australische overheid, zouden volgens het rapport aan banden gelegd moeten worden. Als voorbeeld van een gokspel met ene hoge verslavingsfactor worden online slotmachines genoemd. Vormen van online gokken met een lagere risicofactor worden toegestaan. Voorbeelden van deze risicofactor zijn toernooipoker en ingame sportsbetting volgens het rapport.

De conclusies worden nu vertaald naar richtlijnen voor het opzetten van een toekomstig framework van regels en wetten. Deze nog te vormen officiële richtlijnen moeten nog geaccepteerd worden door de wetgevers maar het voornemen is om dit op nationaal niveau te implementeren. Het in te stellen overheidsorgaan zal zich niet alleen moeten gaan focussen op de controle van gereguleerde websites, maar ook met het tegengaan van bedrijven die zich niet conformeren aan de opgestelde regels. Een zogenaamde blacklist, zoals die men ook in andere landen kent, zal worden gedeeld met Internet Service Providers en financiële instellingen om het die partijen zo lastig mogelijk te maken om te opereren binnen Australië.

Lees er meer over op PokerFuse.com.

PokerNews Boulevard: Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk 102

Nieuw non-profit pokernetwerk in de maak

De afgelopen maanden is meer en meer aan het licht gekomen wat er zich achter de schermen afspeelt bij pokernetwerken en hun skins. Het is schering en inslag wat betreft nieuws over oneerlijke regels wat betreft het aanbrengen van verliezende spelers, het afkappen van winnende spelers en andere maatregelen om de liquiditeit van het netwerk niet in gevaar te brengen.

Clive Archer, voorheen betrokken bij BetOnsports en het Action Poker Network, is nu een nieuw pokernetwerk begonnen met geen winstoogmerk. Het pokernetwerk vraagt licentiehouders een flatfee van $10.000 per maand die gebruikt wordt om het netwerk bereikbaar en de software up-to-date te houden. EquityPokerNetwork.com (EPN) moet zorgen voor een aardverschuiving in pokerland:

“With rock solid software that has been tried and tested for over 10 years we are certain that creating this new fairer playing field for both operators and players is going to provide a huge relief to all that will be joining our Network over the coming months.”

Of dat ook gaat lukken is nog maar de vraag. De al reeds 10 jaar geteste software waar Archer over spreekt is de Chico pokersoftware (voorheen Action Poker) die bij insiders niet al te goed bekend staat. De software en het achterliggende netwerk bestaat dus al langer maar verandert nu dus eigenlijk simpelweg haar businessmodel zo lijkt het. Het Amerikanen toelatende netwerk is niet erg populair momenteel met vooral slechte verhalen over het kunnen uitcashen van tegoeden. Op PokerScout.com neemt het Chico netwerk momenteel de 31e positie in. Het netwerk zal gelanceerd worden met vijf actieve skins.

Lees er meer over op CalvinAyre.com.

PokerNews Boulevard: Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk 103

Terrence Chan is de eerste gesponsorde pro van Ultimate Poker

De bij pokerliefhebbers populaire Terrence Chan heeft in een uitgebreide blogpost te kennen gegeven een contract te hebben getekend bij Ultimate Poker, niet te verwarren met UltimateBet. Chan was eerder een gesponsorde pro voor Hero Poker maar laat zich dus nu in met Ultimate Poker, een van de eerste online pokerwebsites die een licentie heeft verkregen in de Amerikaanse staat Nevada.

Chan, die ooit verantwoordelijk was voor het allereerste op Costa Rica gevestigde supportteam van PokerStars, zal aanstaande zomer te zien zijn met een Ultimate Poker sticker op de borst op de WSOP:

As for what you'll be seeing from me: more of the same! Any time anyone ever sees me at a poker tournament, they want to know when I'll be fighting again. Well, I've now relocated (yes, legally) to the biggest fight town in the world. So, let's hope the answer to that question is, "soon!" And I'll still be at the WSOP; look for me rocking the Ultimate Poker gear at the tables. I might not have month-long training vacations in Thailand or be able to fly down to Australia or Europe as much, but I'll still be in the poker scene.

PokerNews Boulevard: Yang's bracelet te koop, schreeuwende geiten en een nieuw pokernetwerk 104

NBC Heads-Up uitzenddata bekend gemaakt

De Amerikaanse televisiezender NBC en Mori Eskandani's Poker PROductions hebben het uitzendschema van de in januari gespeelde NBC National Heads-Up Poker Championship bekend gemaakt aan PokerNews. Bij de insiders zal al bekend zijn welke opvallende naam het toernooi op zijn naam wist te schrijven voor $750.000, maar ook het grote publiek zal binnenkort de strijd op het grote scherm kunnen aanschouwen. De uitzendingen zullen ongetwijfeld op populaire pokervideo sites als PokerTube en ThePokerbay.org verschijnen. Het schema is als volgt:

DatumTijdstip (lokaal)AfleveringZender
21 maart8:30 pm - 10:30 pmRound of 64 (Part 1)NBCSN
28 maart8:30 pm - 10:30 pmRound of 64 (Part 2)NBCSN
4 april8:30 pm - 10:30 pmRound of 32NBCSN
6 april1 pm - 3 pmRound of 16NBC
13 april2:30 pm - 4:30 pmRound of 8NBC
20 april2 pm - 4 pmSemis & ChampionshipNBC

Brett Richey Rap Video (Goat Edition)

Tijdens de WSOP van 2011 maakte PokerNews.com een rapvideo met pokerspeler en rapper Brett Richey. Nu is er een rerelease van deze video opgedoken op het YouTube account van PokerNew met het geluid van schreeuwende geiten. Na Gangnam Style en de Harlem Shake video's zijn de schreeuwende geiten een nieuwe hit op het interweb. PokerNews.com is andermaal een beetje late to the party maar als je kan lachen om schreeuwende geiten, dan is dit een video die je gezien moet hebben.

Comments

  • [user235878] [user235878]

    "De afgelopen maanden is meer en meer aan het licht gekomen wat er zich achter de schermen afspeelt bij pokernetwerken en hun skins. Het is schering en inslag wat betreft nieuws over oneerlijke regels wat betreft het aanbrengen van verliezende spelers, het afkappen van winnende spelers en andere maatregelen om de liquiditeit van het netwerk niet in gevaar te brengen."

    Kan iemand mij linken naar dit nieuws? Ik heb me rot gezocht! Ik vond wel iets op 2+2 over partypoker die verschillende tafels beschikbaar heeft naar winrate/spelgedrag. Maar wat met het andere?

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen