Richard Veenman is herstellende

[SoundBites] Richard Veenman is herstellende

We bellen maar eens met PokerStars Team Online speler Richard "Tzen1" Veenman. Via twitter en facebook bereiken ons berichten dat het niet zo goed gaat met de limit speler. Hij heeft enorme last van zijn rug en is aan zijn bed gekluisterd. Gelukkig kon hij nog wel met een laptop op zijn schoot het skype-gesprek accepteren en ons even op de hoogte brengen.

download de mp3 (6:51/6,6mb)

Lees ook Richard's blog: Tzen1.com/feeling-young-getting-old/.

Comments

 • diedemink diedemink

  Webjoker schreef

  Misschien ben ik wat prikkelbaar door te weinig slaap, maar ik snap niet zo goed waar dat eeuwige negativisme vandaan komt de laatste tijd. Als je Richard niet kent of niet speciaal een warm hart toe draagt dan luister je er niet naar. Het is niet alsof we het brengen als wereldnieuws. De vorige keer heb ik met hem gesproken en wilde hij 180 dagen gezond gaan leven. Daar komt nu een beetje een kink bij in de kabel dus ik bel hem nog eens.

  Ik vind de soundbites altijd cool en ik ken Richard.

  Maar toch dacht ik, waarom staat dit in hemelsnaam op de site. Smile
  maar je hebt helemaal gelijk, de inhoud was duidelijk, dus gewoon niet luisteren als je het niet interesseert.

 • Badr Badr

  @George, Pokernews is een weblog en geen Nu.nl.

 • Webjoker Webjoker

  GeorgeLuz schreef

  Webjoker schreef

  Misschien ben ik wat prikkelbaar door te weinig slaap, maar ik snap niet zo goed waar dat eeuwige negativisme vandaan komt de laatste tijd. Als je Richard niet kent of niet speciaal een warm hart toe draagt dan luister je er niet naar. Het is niet alsof we het brengen als wereldnieuws. De vorige keer heb ik met hem gesproken en wilde hij 180 dagen gezond gaan leven. Daar komt nu een beetje een kink bij in de kabel dus ik bel hem nog eens.

  zo kun je alles wel relativeren, ik geef enkel mijn mening dat ik het niet nieuwswaardig vind. Een product heeft toch veel aan kritiek zodat het beter wordt?

  Ik heb er overigens niet naar geluisterd badr, maar dat lijkt me redelijk irrelevant in dit geval.

  Ik sta altijd open voor kritiek maar ik vind de toon de laatste tijd gewoon ietwat zeurderig. Je moet op je tenen lopen terwijl er zoveel tijd en moeite in zit allemaal. Dat vind ik gewoon zonde. Maar blij dat je uberhaupt nog mee leest na al die jaren uiteraard.

Lees 22 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen