PokerNews lanceert nieuwe site voor beginnende spelers!

Tony G -- Learn Poker

PokerNews is trots op de lancering van het nieuwe subdomein Learn.PokerNews.com, een site die is gemaakt om alle nieuwe, geïnteresseerde en lerende spelers te helpen met poker! We zijn erg verheugd met de tools voor onze lezers die kunnen helpen bij het proces om een betere pokerspeler te worden.

Bij PokerNews weten we uiteraard waar we over praten als het gaat om poker, met verschillende experts achter de schermen die net zo gepassioneerd zijn over het spelletje als onze lezers. Onze missie is dan ook met alles rondom de pokerindustrie om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Het gaat dan ook niet alleen om de spelers die al uitstekend met het spelletje overweg kunnen, maar ook de beginnende spelers.

Daarom is Learn.PokerNews.com een site waarbij nieuwe spelers worden geholpen om zich beter te voelen aan de tafels en een eigen stijl te kunnen creëren. De content op de site, die voorlopig nog alleen beschikbaar is in het Engels, zal voornamelijk bestaan uit waardevolle adviezen die de beginnende spelers in de praktijk uit kunnen gaan voeren. Hierdoor voelen ze zich hopelijk een stuk beter als zij voor de eerste keer een online tafel openen of langsgaan bij een leuke homegame.

Is Learn.PokerNews.com een goede site voor jou? Daar kom je al snel genoeg achter als je jezelf een paar vragen stelt. Heb je plezier in het spelletje als je een leuke homegame speelt met je vrienden? Wil je graag een winnende speler worden in online poker en live poker? Zet dan snel deze site onder je favorieten en geniet van alle content die voorbij komt.

De eerste artikelen zijn inmiddels al online verschenen en je kunt hier een kijkje nemen: Learn.PokerNews.com.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen