Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint

Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint

1 november 2011 verscheen Tweet Tweet Bad Beat voor het eerst op PokerNews.nl, nadat het eerder al in het inmiddels ter ziele PokerNews Magazine was verschenen. Met de rubriek wilden we de updates delen van pokerpro's en pokerenthousiastelingen met de mensen die nog geen twitter hadden, of mensen die niet wisten die ze moesten volgen.

We begonnen met foto's van een verkleedpartijtje wat de Amerikanen ieder jaar houden op 31 oktober. Onder het mom van Halloween mogen dames zich als sletten kleden en jongens kunnen los gaan met allerhande overdreven outfits. Meteen was duidelijk dat foto's het beste werken voor een rubriek als deze, en voor het medium in het algemeen. Lekker braggen met updates van 140 tekens is leuk, maar het wordt pas echt interessant als er een fototje bij kan.

Jay Farber & Tiësto (en Tran)

De eerste update die we je wilden meegeven is er echter eentje waar geen foto aan te pas is gekomen. Jay Farber, een van de November Niners, gaf namelijk vanmiddag aan dat hij matties is geworden met Tijs Michiel Verwest, onze eigen Nederlandse maar internationaal opererende, DJ "Tiësto".

Farber loopt daarmee een beetje vooruit op de zaken want hij zal eerst nog maar moeten zien te winnen natuurlijk. Farber neemt een aardige zak met chips mee in november, maar is wel de minst ervaren speler van het stel. Sterker nog, hij cashte volgens de TheHendonMob nog nooit in een live toernooi. De in Las Vegas woonachtige spierbundel weet in ieder geval wel een feestje te geven want hij is zelf VIP host voor diverse grote clubs in Las Vegas. VIP host, een soort veredelde propper die tig keer meer verdient dan hij verdient, Farber heeft in ieder geval grootse plannen voor het feest achteraf dus we gaan nu alvast beginnen met slijmen om aanwezig te kunnen zijn, mocht hij winnen.




Collega November Niner JC Tran berichtte zijn volgers overigens het volgende nadat hij de finaletafel had weten te bereiken. Ook een mooie:




Gus Hansen in Galway

Full Tilt Poker liet Gus Hansen opdraven voor de UKIPT Galway. Het grote festival, waar ooit de naam van PokerStars aan verbonden was, moest een succes gaan worden en dus werd alles op alles gezet om spelers naar Galway te laten afreizen. Hansen deed mee in een Verenigd Koninkrijk versus Ierland (?!) Heads-Up match en kwam eerst uit voor de eerste, om uiteindelijk te switchen naar Ierland. Uiteindelijk won hij het toernooi voor €16.151. Hij twitterde het volgende:

Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint 101




Jetten aan het bier

Na een lange, zware en vermoeiende World Series of Poker nemen veel spelers een welverdiende vakantie. Het is immers heel erg zwaar om de hele dag je favoriete spelletje te spelen in een comfortabele stoel. Peter Jetten trok naar Toronto, al was dat niet echt een vakantie. Samen met zijn goede vriend Dan Smith deed hij een bier festival aan. Om te bewijzen dat hij echt wel plezier aan het maken was tweete hij een foto. Scott Seiver had meer aandacht voor de dame rechts achter.

Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint 102




Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint 103

Robl is nog steeds baller

Andrew Robl was ooit lid van de Ship It Holla Ballas! crew waar ze gekke dingen deden als zich verkleden en vroegen ze gniffelend meisjes te dans onderwijl genietende van veels te dure bottle services in clubs waarvan de eigenaren zich vandaag nog altijd kapot lachen.

Daarna voegde hij zich bij de douchebags van Victory Poker waarvoor ze naar Cancun (video 1 en 2, aanraders) gingen en om onduidelijke redenen een camper opbliezen.

Inmiddels is het iets rustiger rondom Robl die om nog onduidelijkere redenen nog altijd mag pokeren in private games waar veel anderen niet in komen. Maar hij is nog steeds een baller hoor, vergis je niet! Als bewijs stuurde hij het volgende bericht de twittersphere in:

O ja, hij is ook aan het trainen om JC Alvarado in elkaar te kunnen slaan, getuige deze video.




Blackjack!

Wat is de kans dat de bank zes azen uit het deck trekt bij blackjack? Dat is uiteraard afhankelijk van het aantal decks dat er gebruikt wordt, en hoeveel er al uit zijn. Maar toch, de kans is redelijk klein deken wij in ieder geval. Poker commentator, en lol_livepoker expert Bart Hanson vond het in ieder geval een tweet waard. En wij vonden het genoeg om op te nemen in dit artikel:

Tweet Tweet Bad Beat - Tiesto draait als Farber wint 104




Carter Gill's wijsheid van de week

Carter Gill is al vaker langs gekomen in Tweet Tweet Bad Beat. Niet raar als je weet dat hij volledig van het pad is en altijd controversieel. Hij had weer een mooie lijfspreuk voor zijn volgers in de aanbieding:

Comments

 • [user156467] [user156467]

  GrindingNemo schreef

  Rock-City-King schreef

  AboXXL schreef

  Als dieh DJ "Tiësto" dat gaat doen eh dan gooi ik de enige plaat die ik van 'm heb ook nog 't raam uit !

  Waarom dan precies?

  support your locals!

  Is Brummel een Brabo?

 • mosterd mosterd

  Lol

 • GrindingNemo GrindingNemo

  Rock-City-King schreef

  AboXXL schreef

  Als dieh DJ "Tiësto" dat gaat doen eh dan gooi ik de enige plaat die ik van 'm heb ook nog 't raam uit !

  Waarom dan precies?

  support your locals!

Lees 14 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen