PokerStars.com EPT Barcelona Journaal - Strategie op dag 4

In de video hebben we het onder andere over de volgende handen:

Vandersmissen hit een ongelooflijke river om te dubbelen
Javier Etayo opende under-the-gun naar 17.000 en Kevin Vandersmissen maakte de call vanaf de cutoff. Ook de button ging mee, evenals Pascal Hartmann vanuit de grote blind.

Op {9-Clubs}{9-Spades}{5-Hearts} checkte Hartmann naar initial-raiser Etayo toe die 30.000 continuation-bette. Vandersmissen maakte de call, de button gaf op. Hartmann had andere plannen en raisede naar 81.000. Etayo gaf direct op, Vandersmissen callde vrij snel. Op de turn verscheen een {a-Clubs} en Hartmann bette 113.000 door. Vandersmissen callde weer vrij rap. De river was de {2-Spades} en Hartmann schoof allin. Vandersmissen callde allin voor 245.000. Hartmann draaide trots {9-Hearts}{10-Clubs} om voor geflopte trips maar die hand kon dicht de muck in want Vandersmissen toonde {2-Diamonds}{2-Hearts} voor een geriverde fullhouse.

"What the fuck? Fucking..." aldus Hartmann die zich verder inhield terwijl hij op stond van tafel om zijn frustratie eruit te lopen. Hij hield nog wat chips over maar was overduidelijk crippled. "What was he thinking?" hoorden we iemand mompelen. "He was clearly not believing him" lachte iemand anders.

Bhaggoe owned Farrell
Eduard Bhaggoe opende under-the-gun plus één naar 32.000 en alleen Niall Farrell in de grote blind maakte de call. Beide spelers checkten op {4-Diamonds}{10-Spades}{5-Clubs} waarna de dealster de {5-Hearts} als turn neerlegde. Farrell check-callde een 40.000 bet en checkte weer naar Bhaggoe op de {10-Diamonds} op de river. Bhaggoe gooide twee gele 25.000 chips naar het midden en Farrell begon te twijfelen.

"You have four tens?" vroeg hij aan Bhaggoe. "No I don't have quads. Is ace high also good?" Farrell antwoorde dat hij daar zelf juist over aan het nadenken was. "You're never going to call for a chopped pot right? That's crazy!" lachte Bhaggoe. "Ok, I know - everybody likes a chop-pot" zong Bhaggoe de EPT commentatoren na. "At least you can never raise me now because I will snap call you" lachte Bhaggoe terwijl hij een hele show aan het weggeven was.

Farrell gooide dan toch maar de 50.000 naar het midden maar kon zijn kaarten een milliseconde de muck ingooien toen Bhaggoe direct vertelde pocket zevens te hebben. Bhaggoe toonde de {7-Diamonds}{7-Clubs} en ontving de pot.

Bhaggoe speelt 1,7 miljoen!
Eduard Bhaggoe heeft zojuist een gigantische pot gewonnen. Hij vertelde ons net wat er gebeurd was.

De speler under-the-gun had geopend voor 35.000 en Niall Farrell had de call gemaakt. Bhaggoe callde vanuit de kleine blind met pocket tweeën en de grote blind ging eveneens mee. Op {q-}{3-}{2-} met twee klaveren checkte Bhaggoe en de grote blind naar de initial-raiser toe. Die bette 75.000 en Farrell maakte de call. Bhaggoe ging daarop allin voor 498.000 en de grote blind gooide af. De initial-raiser schoof daarop zijn 800.000 stack naar het midden en Farrell maakte de call.

De set tweeën van Bhaggoe was nog goed. De initial-raiser had {k-Clubs}{5-Clubs} voor een flushdraw en Farrell had {a-}{q-}. De {3-} op de turn was meteen goed en Bhaggoe moest alleen nog een vrouw en drie ontwijken om de pot te claimen. Dat lukte met de {5-Diamonds} op de river en Bhaggoe verdriedubbelde! De sidepot ging naar Farrell.

Comments

 • Webjoker Webjoker

  Thomasbies schreef

  Badr schreef

  Webjoker schreef

  Jorisimo schreef

  hoor je niets vanBig Grin

  Dat wil niet zeggen trouwens dat ik niet naar feestjes ben geweest haha, daar heb ik er meer dan genoeg van gehad. Misschien is het een combi van beiden Smile

  komt er nog een interview die je aangeschoten gaat afnemen? Die zijn leuk!!!!

  Nope, sorry Smile

 • Thomasbies Thomasbies

  Badr schreef

  Webjoker schreef

  Jorisimo schreef

  diedemink schreef

  Zware feestjes gehad Frank? Smile

  hoor je niets vanBig Grin

  Dat wil niet zeggen trouwens dat ik niet naar feestjes ben geweest haha, daar heb ik er meer dan genoeg van gehad. Misschien is het een combi van beiden Smile

  komt er nog een interview die je aangeschoten gaat afnemen? Die zijn leuk!!!!

 • [user156467] [user156467]

  Webjoker schreef

  Jorisimo schreef

  diedemink schreef

  Zware feestjes gehad Frank? Smile

  hoor je niets vanBig Grin

  Dat wil niet zeggen trouwens dat ik niet naar feestjes ben geweest haha, daar heb ik er meer dan genoeg van gehad. Misschien is het een combi van beiden Smile

  komt er nog een interview die je aangeschoten gaat afnemen? Die zijn leuk!!!!

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen