Tweet Tweet Bad Beat - Dan Bilzerian weer goed bezig

Tweet Tweet Bad Beat - Dan Bilzerian weer goed bezig

Met de World Series of Poker finaletafel live op de stream was het op twitter bijzonder druk. Iedereen had een mening over de gespeelde handen met vooral aandacht voor Riess en Farber natuurlijk. Niet iedereen was even positief over de gekozen lijnen, de call met vrouw-hoog, de kleding- en woordkeuze van de winnaar.

Maar dat ligt inmiddels alweer een week of twee achter ons. Daarna hadden we de Master Classics of Poker waar ook al niet al te spannende dingen langs kwamen. Uiteraard was iedereen vol lof over Noah Boeken zijn prestatie en ook Moolhuizen en Feenstra ontvingen felicitaties maar daar bleef het bij.

Nee voor echt wat actie moesten we maar weer een van onze favoriete "pokerspelers" op zoeken. Dan Bilzerian is wel eens eerder langs gekomen in Tweet Tweet, Bad Beat en niet zonder reden. Deze speler, achter zijn rug ook wel trust fund baby genoemd, heeft namelijk nogal wat te spenderen. Van gekheid weet hij soms niet wat hij daarmee aan moet waardoor hij geld aan random twitteraars geeft. Blijf dan ook vooral opletten, misschien kan je nog wat verdienen:

Sowieso weet Bilzerian altijd wel de aandacht vast te houden, zijn twitter en Instagram account zijn absoluut de moeite. Zo gooide hij onlangs deze tweet de lucht in:

En is dit hem nou ook, of gewoon iemand die erop lijkt?

Bilzerian had 20% van Jay Farber zijn actie. 20% van $5.174.357 is (even rekenen) $1.034.871,40 en dat ziet er dan zo uit:

Bilzerian zat ook in het publiek om zijn paardje aan te moedigen. Hij had een persoonlijke baard aaier naast zich en haalde daarmee de Tosh-O website zelfs:

Tweet Tweet Bad Beat - Dan Bilzerian weer goed bezig 101

Hij heeft trouwens ook zijn eigen regels opgesteld:

Het is trouwens niet alleen maar baller en opschepperig gedrag wat hij vertoont, hij doet af en toe ook nog iets aardigs. Zo is hij bezig met het weggeven van $100.000 aan mensen die het nodig hebben, bovenop het geld dat hij al aan het goede doel voor de tragedie in de Filipijnen gaf.

There is 70,000 dollars left of the 100k I'm giving away by Christmas. If you know of someone who needs help, repost this pic, their story and #robinhoodproject

Jason Mercier vindt God en een kangoeroe

Jason Mercier is op zijn persoonlijke facebook (en af en toe twitter) helemaal dichtbij God gekomen de laatste tijd. Hij heeft zijn bijbel nog net niet bij zich aan tafel maar dat hij het allemaal belangrijk vindt is wel duidelijk. Maar naast God heeft hij ook iets met een kangoeroe. Doe maar normaal Jason, dan doe je al gek genoeg!

"I'm a Kangaroo!! But I'm not gonna jump for you!"

Comments

Lees 23 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen