Tweet Tweet Bad Beat - Een vrolijke kerst met Feenstra, McDonald en Qureshi!

Tweet Tweet Bad Beat - Een vrolijke kerst met Feenstra, McDonald en Qureshi!

Het is kerstmis! Tijd voor een eeuwig durende stroom aan foto's van luxe gerechten, mooie cadeaus en afschuwelijk lelijk versierde kerstbomen. Op twitter, Facebook en instagram kan je er niet omheen in ieder geval. Maar in Tweet Tweet Bad Beat zitten we daar niet persé op te wachten. Wij willen iets meer actie:

Rens Feenstra serveert een romantisch diner

In 2011 won Joep van den Bijgaart een bordje op de Master Classics of Poker. Groot liefhebber van stamppot als hij is postte hij niet veel later een foto op twitter waar hij van zijn kostbare bordje leek te willen gaan eten:

Tweet Tweet Bad Beat - Een vrolijke kerst met Feenstra, McDonald en Qureshi! 101

Joep heeft het uiteindelijk nooit gedaan, dat hebben we nog eens nagevraagd. Zo'n trofee ga je toch niet bevuilen op die manier? Met een WSOP bracelet maak je je biertjes ook niet open toch?

Rens Feenstra, die dit jaar op de MCOP het €1.500 re-entry toernooi won en vorig jaar de €10.000 High Roller won, dacht daar duidelijk anders over. Hij liet via Facebook weten dikke vette verkering te hebben en zijn kersverse vriendin een romantisch diner voor te schotelen. Zijn homemade lasagne serveerde hij op de MCOP bordjes:

Tweet Tweet Bad Beat - Een vrolijke kerst met Feenstra, McDonald en Qureshi! 102

Tweet Tweet Bad Beat - Een vrolijke kerst met Feenstra, McDonald en Qureshi! 103

Op 3.400 na meest profitabele dag

Ik heb een prima relatie met Mike McDonald. Op EPT's en tijdens de WSOP praten we regelmatig en hij zegt me altijd gedag. Maar damn, zijn gedrag aan de pokertafel haalt bij mij het bloed onder de nagels vandaan. Hij doet over iedere beslissing veels te lang en kijkt zijn tegenstanders aan alsof hij thuis een verzameling lampenkappen van mensenhuiden heeft staan.

Nou ja, die McDonald heeft een niet al te goede dag gehad maandag:

Voor Pius Heinz, een matig pokeruithangbord uit Duitsland, is Engels nog een beetje lastig:

Haseeb Qureshi up to his old tricks

Je hebt van die compulsieve liegbeesten in de pokerwereld. Haseeb Qureshi, voormalig bekend als "INTERNETPOKERS" en "DogIsHead", is er dar eentje van zo lijkt het. Hij is niet helemaal vrijwillig gestopt met poker eventjes geleden. Hij was betrokken bij een serie aan schandalen waar vooral het Girah debakel de doorslag gegeven zal hebben.

Nu is hij weer terug in de spotlight. Niet door poker zelf, maar door het schrijven van een boek:

Maar op 2+2 is het inmiddels alweer los aan het gaan. Haseeb is namelijk weer onderwerp van gesprek en dan komt er vanzelf actie. In het nieuwe topic over het boek komt op een gegeven moment zijn ex vriendin aan het woord. Ook een dame van lichte zeden maakt haar opwachting. En is Haseeb nou weer aan het multi-accounten, maar nu op 2+2?

Vanaf pagina 24 gaat het ongeveer los, dus als je je met de kerst verveelt dan kan je daar je lol op in ieder geval. Ook op het PokerNews.nl forum lezen de mensen mee.

Comments

  • mappajo mappajo

    Vraag me af of heinz niet leveled Confused

  • [user239819] [user239819]

    Hahaha en die bordjes er ook speciaal voor meebrengen! Samen met je nieuwste verovering genieten van je grootste overwinningen........Mbn!!

  • JhrGert JhrGert

    Ik weet niet hoor, maar ik vind die opmerking van Heinz een uitstekende grap!

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen