Tweet Tweet Bad Beat - Goede voornemens en gelukwensen

Tweet Tweet Bad Beat - Goede voornemens en gelukwensen

We zullen nog dagen per ongeluk 2013 opschrijven, maar 2014 is toch echt van start. Het is alweer 2 januari en na gister uitgebrakt te zijn is het tijd om de sociale media weer af te speuren opzoek naar interessante updates. Dat is nog knap lastig want de meeste heren en dames pokerspelers wensen gewoon iedereen een goed 2014 en verder niets. Daar doen we het natuurlijk niet voor. We kwamen gelukkig wel iets tegen dat een vermelding verdient.

Jared Bleznick

Jared Bleznick heeft nogal een staat van dienst. Hij is een bekende speler met diepe runs live, een optreden in de PLO week bij Poker After Dark en als kers op de taart gaf hij de PokerNews.nl bezoekers eens strategische tips voor aan de PLO tafel.

De man heeft echter ver van een schoon blazoen, het is algemeen bekend dat hij niet op slechts een account speelt online. Op Full Tilt Poker zou hij onder andere "longerpig" en "Gozoboro" gebruiken naast zijn eigen "harrington25" account. Ook "P0krparty¡" zou toebehoren aan Bleznick. Naar eigen zeggen heeft hij aan al die toestanden trouwens niet al te veel geld overgehouden. En drijft hij nou de spot in de volgende tweet, of is hij oprecht voornemens het bij één account te houden in 2013 2014?

Goedemorgen!

Bij de volgende tweet dachten we aanvankelijk dat er iets heel erg mis gegaan was bij Todd "DanDruff" Witteles. Had hij zijn eigen versie van "The Hangover" of, erger nog, "Psycho"?

Het bleek allemaal mee te vallen (helaas), hij had gewoon een verstopping waardoor het riool heel fijn omhoog kwam:

Nog iemand die wat met een luchtje te verwerken kreeg was de bekende twitterende Las Vegas taxi chauffeur "LV Cab Chronicles". Hij tweet niet vaak over poker, maar zijn account is wel een leuke om in de gaten te houden. En handig als je een taxi in Vegas nodig hebt, hij staat voor je klaar als je hem een tweet stuurt waar je bent en waar je heen moet:

Een goed 2014!

Niet iedereen had zo'n "spectaculaire" nieuwjaarsviering. Sommigen speelden spelletjes (onder andere Jones, Seiver, O'Dwyer en Stern), sommigen hoopten op nog fortuinlijkere tijden (Marchese) en weer anderen namen heel veel "alcohol" (MacPhee, Linde en Chidwick):

Negatieveling

Dan O'Brien gaf aan zin in 2014 te hebben:

Matt Savage liet weer even zien zich vooral met pokerregels bezig te moeten houden, en verder zijn snavel te houden:

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen