Tweet Tweet Bad Beat - McDonald en Bonomo in de clinch over de staredown

Tweet Tweet Bad Beat - McDonald en Bonomo in de clinch over de staredown

Mike McDonald is maar druk met de social media de laatste tijd. Zo probeert hij, na al enkele miljoenen gewonnen te hebben dit jaar, onder een boete van $173 uit te komen en zoekt daarbij hulp op twitter. Omdat hij op zijn laptop Pius Heinz aan het railen was, was hij vergeten een kaartje te kopen. Dat hij daarvoor een boete krijgt vindt hij blijkbaar belachelijk.

Maar hij had een nog grotere fittie op twitter. Hij vroeg heel keurig of iemand geld voor hem had om de Bay101 WPT te kunnen spelen, en kreeg uiteindelijk nogal wat commentaar van Justin Bonomo. Zo ging dat eraan toe:

Bonomo, die toch zelf ook niet bekend staat als de meest sociale en amicale pokerspeler ter wereld, had wat gevonden om zich over op te winden, ongetwijfeld na het lezen van het tweede deel van het interview dat Remko met hem had waarin McDonald vertelt over het staren. Justin, die zelf ooit het boetekleed moest aantrekken na betrapt te zijn op multiaccounten, vindt het mensen aanstaren zelfs veel erger dan het uitschelden van vissen:

McDonald reageerde vervolgens met een variant van de "Yeah, well, that's just, like, your opinion, man", of eigenlijk eentje van "If you don't want to date me that's fine, but you're wrong and I hate you!" uit Workaholics:

Uiteraard hadden nog veel meer mensen een mening over de staredowns en Bonomo's opmerking:

Christophe De Meulder beukt er op los

Beat da Bompaz is een spelprogramma op de Belgische zender VTM en wordt gepresenteerd door Evi Hanssen die we nog kennen van Expeditie Robinson. In het programma nemen drie Bekende Vlamingen ('De Jeugd') het in allerhande competities op tegen een aantal ouderen ('da Bompaz'). Aan het einde van elke aflevering is er telkens een winnaar: De Jeugd of Da Bompaz.

Onlangs waren de gebroeders De Meulder te gast. Samen met Anthony Arandia, een acteur uit Brussel die volgens Wikipedia ook wel de Vlaamse Johnny Depp wordt genoemd, jawel, namen zij het dus op tegen enkele ouderen:De heren gingen ook nog boogschieten op een rat (het Vlaamse woord voor marmot blijkbaar), kaarten, de hartslag onder controle houden en Jean vertelde geweldige moppen.

Verder werd er op het poker intranet heel veel gepraat over de shotclock, en had Kevin MacPhee nogal wat moeite met PokerNews.com, maar daar gaan we je verder niet mee vermoeien. Zelfs Dan Bilzerian had niets te melden wat ook maar remotely met poker te maken heeft.

Comments

 • MiniMe MiniMe

  Bacchus schreef

  MiniMe schreef

  Staredown. Lekker belangrijk. Gewoon zo onnozel mogelijk terugkijken.Gaat mij altijd supergoed af. Bonsjans met je read.

  Confirm.

 • JhrGert JhrGert

  2013
  Het gecombineerde marktaandeel van Pokerstars en Full Tilt is 62%.
  Partypoker heeft 8,5 %. IPoker 6.6 %. De rest fracties.

 • Bacchus Bacchus

  MiniMe schreef

  Staredown. Lekker belangrijk. Gewoon zo onnozel mogelijk terugkijken.Gaat mij altijd supergoed af. Bonsjans met je read.

  Confirm.

Lees 16 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen