Tweet Tweet Bad Beat - De WSOP luistert, Farber heeft smaak

Tweet Tweet Bad Beat - De WSOP luistert, Farber heeft smaak

Is twitter nou echt volwassen geworden? Is er echt meer te lezen dan updates van mensen die zeggen dat ze naar het toilet gaan? Van de laatste categorie tweets zien we er toch nog wel heel veel langs komen namelijk.

Veel pokerspelers gebruiken het echter meer en meer om updates over hun toernooien te brengen. Meestal is dat niet zo interessant, behalve voor reporters dan die exact weten wat er aan de gang is.

Steeds meer worden er discussies gevoerd op het sociale medium. Hoewel je slechts 140 karakters mag gebruiken, wordt er ook daadwerkelijk wat bereikt af en toe. Zo hebben Rast en Galfond in ieder geval hun zin gekregen, die maakten namelijk nogal wat kabaal tegen de lammers:

Daarop volgde een serie aan tweets van bekende spelers die zagen dat het daadwerkelijk nut kon hebben om met toernooidirecteur Jack Effel te communiceren via twitter.

Farber geeft geld uit

Poker supertalent Jay Farber werd afgelopen zomer tweede in het World Series of Poker Main Event. Met die uitzonderlijke prestatie tikte hij $5.174.357 op de kop, een heleboel geld. Helaas voor Farber had hij heel wat procenten verkocht, onder andere 20% aan zijn nieuwe gabber Dan Bilzerian. Als je dan ook nog eens de belasting er af trekt dan blijft er nog steeds een mooi bedrag over, maar het is geen vijf miljoen.

Farber is echter toch aardig aan het inslaan. Het begon allemaal niet al te goed toen zijn nieuwe huis werd leeg geroofd, en zijn nieuwe auto aan gort werd gereden. De rungood van het Main Event hield dus niet aan. Inmiddels zien we wat voor een uitstekende smaak Farber heeft want hij is weer verder gegaan met dingen kopen:

Countdown to busto? Hij is trouwens ook #tittytuesday en #sideboobsunday begonnen op zijn instagram, dus sowieso het volgen waard als je van plastic fantastic houdt:

En dan nog dit...

Als Dan Bilzerian om de week in Tweet Tweet voorbij kan komen, dan ook Raemon Sluiter. Ze spelen immers zo'n beetje evenveel poker. We weten in ieder geval dat Sluiter De Telegraaf leest want die namen een bericht over van Adobo Chronicles, zeg maar De Speld van de Filipijnen waarin mensen die selfies maken, een psychische aandoening zouden hebben. Het bericht is inmiddels van De Telegraaf site verdwenen, maar de foto van Sluiter is niet zo gemakkelijk meer offline te halen.

Wat denken jullie er van? Wat een sexy man is het toch he? The next level!

Tweet Tweet Bad Beat - De WSOP luistert, Farber heeft smaak 101

Comments

 • projectsoul projectsoul
 • station station

  Webjoker schreef

  Moest ik nog duidelijker er bovenop leggen dat ik Farber een grap vind en totaal geen smaak vind hebben? Die logos op die schilderijen hahaha, classy in je huis Smile

  Blushwpwp

 • HansytheKing HansytheKing

  -ej- schreef

  Webjoker schreef

  Moest ik nog duidelijker er bovenop leggen dat ik Farber een grap vind en totaal geen smaak vind hebben? Die logos op die schilderijen hahaha, classy in je huis Smile

  gezien jouw kledingkeuze was het moeilijk in te schatten of het sarcasme was. Ik dacht het wel hoor.

  Solid 10.000e post!

  Edit, 9.999e, maar toch Smile

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen