Tweet Tweet Bad Beat - JRB speelt The Big One for One Drop met dank aan Andrew Robl

Tweet Tweet Bad Beat - JRB speelt The Big One for One Drop met dank aan Andrew Robl

Eerder vandaag kon je in PokerNews Boulevard al lezen dat er diverse spelers zijn die zich hebben ingeschreven voor The Big One For One Drop. Vanessa Selbst is de eerste dame die meedoet, en het bataljon Duitse High Rollers is ook weer van de partij met Philipp Gruissem, Fabian Quoss, Max Altergott, Tobias Reinkemeier, Igor Kurganov, en Niklas Heinecker. De eveneens Duitse Christoph "Tight-Man1" Vogelsang, die zover ik weet geen onderdeel is van het eerdergenoemde collectief, is ook van de partij.

Antonio Esfandiari, Guy Laliberté, Bobby Baldwin, David Einhorn, Phil Galfond, Phil Ivey, Jason Mercier, Paul Newey, Bill Perkins, Vivek Rajkumar, Brian Rast, Andrew Robl, Erik Seidel, Brandon Steven, Sam Trickett, Noah Schwartz, Anthony Gregg en vier anonieme zakenmannen hebben de buy-in ook al overgemaakt trouwens volgens de speciale Big One website.

En dan is er nog een bevestigde inschrijving. Niemand minder dan Jean-Robert Bellande heeft een miljoen overhandigd om mee te doen. Hij maakte eerst een aankondiging van een aankondiging, en stuurde daarna een foto via Instagram de wereld in terwijl hij het bedrag cash afrekende. Nou twitterde JRB twee jaar geleden ook al dat hij mee zou doen, terwijl hij uiteindelijk niet speelde. Maar met de foto, en de bevestiging op de OneDrop-website, lijkt het dit keer wel zeker dat hij er bij is:

Op Instagram zei hij dat Dan Bilzerian niet zijn backer is en geen percentage heeft:

No! @danbilzerian is not backing me nor does he have a piece. (I actually plan on winning)

Maar Bellande speelt wel mee in Bilzerian's game:

Nu zijn er ongetwijfeld mensen op het PokerNews forum die beter weten wat een Bentley moet kosten, maar laten we voor het gemak uitgaan van $221.400 (gemiddelde prijs zes modellen op motortrend.com), dan zou meneer Bellande $2.435.400 hebben gewonnen. 40 procent daarvan investeren in een toernooi klinkt niet als een goed doordachte beslissing, maar we hebben het dan ook over Bellande (en zijn backers).

Maar wie backt er nou in vredesnaam Bellande? Het schijnt dat Joe Cassidy lange tijd Bellande heeft voorzien van een bankroll. Maar tegenwoordig is het iemand anders die JRB van knisperende biljetten voorziet. Ik heb mijn oren open gehouden en wat denk je... Andrew Robl schijnt de man te zijn die JRB bankrolled. Robl zelf heeft het nogal goed gedaan in Macau en nu Bellande toegang heeft tot de juicy game bij Bilzerian thuis, wilde die het er wel op wagen.

Het schijnt zelfs zo te zijn dat Robl meneer Bellande een freeroll geeft als hij speelt. Aan wat voor een percentage we dan moeten denken is lastig, maar veel zal het niet zijn. We kunnen er gemakshalve dan ook wel van uitgaan dat Bellande en Robl ook samen de buy-in voor The Big One for One Drop hebben bekostigd, of in ieder geval een deel ervan.

Hoeveel procent denk jij dat Bellande van zijn eigen actie heeft:

Om nog even in de stemming te blijven wat fragmenten van Bellande en Robl:

Shaun Deeb speelt OFC

Shaun Deeb won twee jaar geleden nog een miljoen in de WSOP $25.000 The Big One for One Drop qualifier, maar speelde het toernooi niet, hij liet de seat aan Gus Hansen. Voor zover het bruggetje met het vorige bericht, verder heeft het er niet veel mee te maken namelijk.

Deeb is niet alleen getrouwd tegenwoordig, hij heeft ook nog een kind. Maar zijn echt grote liefde is niet zijn vrouw of kind zo lijkt het, maar Open Face Chinese Poker. Zelfs tijdens de bevalling, en direct erna, bleef de man via zijn telefoon in de weer:

Ashley "crashleyonfire" Deeb is dus Shaun's vrouw, en moeder van zijn kind. Ashley stuurde ook nog het volgende berichtje de wereld in:

Tweet Tweet Bad Beat - JRB speelt The Big One for One Drop met dank aan Andrew Robl 101

Brag Much?

Braggen hoeveel je gewonnen hebt online, de Amerikaan Mario Silvestri is er helemaal klaar mee:

Wat vind en doe jij?

Comments

Lees 9 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen